Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Sunday, August 18, 2013

Apa itu imotiv


Lately aku macam agak rajin dalam berblog. Rajin yang dimaksudkan konon-kononnya untuk kembali rajin blogwalking, tambah kenalan, dan kembalikan skill menulis yang aku tak pernah ada pun sebenarnya. Dan disebabkan beberapa bulan lepas hormon blogging kurang aktif, maka aku rasa aku tertinggal sesuatu. Imotiv? Kejadah menatang nih? Dalam pada berjalan dari blog ke blog, ada beberapa blog yang menggunakan imotiv conversation pada ruangan komen. 


Mulanya aku rasa imotiv ni macam tak penting je. So aku ignore dan biarkan saja tanpa ada rasa bersalah. Tapi tapi tapi..ada certain part yang memaksa aku untuk register imotiv nih. Eeee~motif?? Bila aku masuk blog nuffnang. Imotiv macam jadi satu keperluan pulak. Jadi aku register la jugak dalam keterpaksaan walaupun aku tahu yang sebenarnya takda siapa-siapa pun yang paksa.  

Sorry to say sampai saat aku tulis entry ni, aku belum betul-betul pasti yang imotiv adalah suatu keperluan. Kena explore lebih lagi nih. Nampak tak aku tak menjawab soalan walaupun tajuk entry ini "Apa itu imotiv?"


15 comments:

  1. sama la kite. rase cm nak tmbah kenalan blog semula, rase mcm ahh. mcm2. heehe. dah dpt tau pe guna imotiv tu mohon bagitau kat blog yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..sbb bkawan dlm blog rase best. insyaAllah doakn aku lebih rajin :)

      Delete
  2. aku pun daftar imotiv tu. tapi xtau ape kejadahnya beliau.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. saya tgk jer imotiv . klu ada byk faedah nak gak daftar ...

    ReplyDelete
  4. saya pun tak tau...


    http://www.noormalashahar.com.my

    ReplyDelete
  5. aku baru tahu ni adanya imotiv. huhu. lagi kasihannn.

    ReplyDelete
  6. Aku tak penah tau apa itu imotiv. So aku ni apa? Kehkehkeh.

    ReplyDelete
  7. aku pun tak thu imotiv ni ape ke bnda..

    ReplyDelete
  8. Salam.

    Itulah..aku ingtkan ko nak explain chuu pe benda imotiv,ak pun tak tahu,hehehe

    Macam tak ramai je yang guna..ak tgk lagi rmai yg guna google+ punya comment box dari imotiv..

    ReplyDelete
  9. huhu igtkan wak nak explain sal Imotiv..krole pon tak berapa nak tahu sangat...nak story pn tak berani huhu..kalo da tau..please...share ngan krole ye~

    ReplyDelete
  10. kurang gemar menggunakannya...

    salam prkenalan dari gang baru di kopitiam...

    ReplyDelete
  11. imotiv ni bukan ke ruangan komen yang nuffnang gunapakai sebelum ni?? tiba2 tertukar dengan nama imotiv pulak?

    ReplyDelete
  12. tak gemar guna... tak mesra blogger..

    ReplyDelete
  13. sy pun blur2 jgak apa itu imotiv, erkk...

    ReplyDelete
  14. saya baru daftar..xtau jugak la apa benda haha

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.