Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, September 4, 2012

Tak Sabar


Baru halfway preparation. Ingatkan mudah tapi tak. Banyak jugak things kena settle dan rancang, plus kena update from time to time dengan segala information, isi borang/survey segala. Lucky: ade kawan2 yang membantu, saling mengingati. Tak sabar untuk jumpa korang-korang yang dirindui--nak loncat tinggi2 sambil baling topi. Opss.. kain jangan rabak sudah!


42 comments:

  1. Replies
    1. wah..dah nak konvoi ke kak yan? tahniah ea..:))

      Delete
    2. aku mana tau pasal konvo2 nih..konvoi aku tau la..=))

      Delete
  2. tahniah! yeah... jgn lupa pakai bju chuu.. jgn jd cm doodle ko tu.. pakai jubah jer.. exsited bebeno.. haha

    ReplyDelete
  3. best la....

    chuu, buat la lain dr yg lain...x best la baling2 topi..kekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..apa kata ko baling2 telur masa konvo..hehe

      Delete
    2. haha.,baling2 topi., tipikal kn? baling telur kt ko la H ekeke

      Delete
  4. tahniah! selamat dapat bunga masa konvo nanti chuu. hehe.


    ko suka bunga??

    ReplyDelete
  5. nak ikut loncat sekali nanti boleh?hehehe

    ReplyDelete
  6. dah nak berkonvo ek chuu . . tahniah dear :)

    nanti mesti dapat bunga+teddy bear kechik kot..keke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kite nk teddy bear besauuu <---demand =P

      Delete
  7. tahniah chuu...

    tapi kan..ni ikut mata ikhlas aku la..

    makhluk pink kt atas tu ak nmpak mcm dia pkai jubah bagai tp yg lain2 die xpakai apa2...itu ikut mata ikhlas ak ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha., mase aku lukis makhluk pink ni lg aku dah agak dah mesti ade org persoal pakai jubah without baju kan kan?? mcm miss mell ck kt atas.,

      ni namenye simplicity. mls aku nk lukis detail2 sgt lol

      Delete
  8. hok aloh..jeles gila dia dh grade nnti.
    kite ni 2 tahun lgi..lamanya.. Y___Y
    btw, tahniah tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 tahun sekejap je shira., btw gudluck n ty :D

      Delete
  9. Tahniah chuu.. Nanti kte jumpa kt sna.. Tp kn, borang apa yg nk kne isi tu?

    ReplyDelete
  10. wahh untunglah .. chuu , aku rasa aku tade fb ko la . add aku weyh ..

    ReplyDelete
  11. tidak ada kepastian bila memakai topi tu. warna berlainan ketika graduasi berbeza level. tapi apa yng pasti, untuk mengingatinya kenallah buat sesuatu yang gemapak. tak perlu merabakkan baju, mengoyakkan suar serupa hulk. mungkin sekadar aksi bodo yang akan dikenang satu hari nanti dalam gambar kaku, "ini aku bergraduasi dulu." dan senyuman itu terbit.

    ReplyDelete
  12. x sabar nak konvo woo.. jumpa di penang nanti.. kita berjimba sampai x tido.. hehehehe

    ReplyDelete
  13. Dah tengah bulan ni. Dah konvo lum Chuu? Hehe. Nanti amek scroll atas pentas hati2 taw. Jgn tergolek dog lak dpn audience. Hehe.

    Congrats Chuu! :D

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.