Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Sunday, September 16, 2012

Meraban


Tiada apa yang nak dijadikan isu. So just anggap ini sebagai personal post yang boleh kata meraban la jugak. Guwa rasa macam tu. Mungkin dua-tiga hari ni rasa tak tenang-entah kenapa tapi guwa tetap pura-pura tenang.

Dalam tak tenang ada excited at the same time ada sedih yang guwa pendam. Esok guwa lalu atas jambatan Pulau Pinang, guwa ingt nak suruh pakcik bas tu stop sekejap so that guwa boleh buang segala rasa yang tak sepatutnya guwa rasa. Hoi! jangan dengan guwa-guwa sekali ke laot sudah lah. Sebab guwa masih ingat orang tersayang..kehkeh (¬‿¬)


18 comments:

  1. lu pegi penang nak konvo dah ke?..
    #dapat bungee jump kat jambatan tu best jugek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. konvonye belom., nk berjimba2 dulu kahkah!
      #nk bungee kt penang bridge join r skali. ade bran??? muwahaha

      Delete
    2. kirim buang saka bleh chuu..ekekeke

      Delete
  2. Melalak itu indah..cube try..hehe

    ReplyDelete
  3. stop kat jambatan p.pinang n buang yg xsepatutnya? a'a betul2x..kalau sakit perut tu jangan diperam2 disimpan2 nnt xelok utk tubh..nnt smpai kt jambatan tu, ko buang jer kt situ...bhahahhahaha. trolling d pagi hari

    p/s: wahh cumel giler header ko..demn!

    ReplyDelete
  4. Apsal Chuu? Tak tenang, excited, at the same tyme sedih? Sumenye pasal konvo ek? Hehe. Sedih sbb byk dah memori tercipta sepanjang hidup kat situ tp skang ni kau rasa dah sampai masanya kau tinggalkan lyfe kat situ ke? Haaaaa memandai je aku teka :P

    Aku nak tanya ni. Bunga sejambang ke sejambak? Mwehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia bukan nak bunga..dia nak 'bunya'..pelat kau yer Chuu..kahkahkah

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Ni sejak bila pulak bergua gua bagai ni ha... Konon brutal sangat la tuh....

    ReplyDelete
  7. lalu jambatan la sgt kan.. hehehehe.. jom berjimba.. hehehe

    ReplyDelete
  8. nak buang apa kat jambatan tu chuu??? erk.. cemarkan alam betol ko ek.. hahaha..

    ReplyDelete
  9. chuu masa aku komen ni..ko dekat penang lagi ke? harap kau dah ok chuu. :D

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.