Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, August 24, 2012

Self-Portrait Vector

Self portrait vector adik damia amani. Baru je siapkan pagi ni--fresh from oven lol. Terasa dah lama x main dengan vector so detailing mungkin agak kureng erm..komen sikit boley? komen membina dialu-alukan. ty!


25 comments:

  1. wah background baru!

    kueh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp aku rasa bground ni nmpk cm semak je haha

      Delete
  2. kalo sis, confirm hancusss tak menjadi....
    apapun keep it up my dear

    ReplyDelete
  3. rajin ko chuu..header baru, wallpaper baru..hahaha..
    aku nak gak Self portrait vector tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wallpaper dah dok ade lama, tp x pasang je..
      bereh..haha

      Delete
  4. sampai sekarang saya tak tau nak main vector tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon masih byk perlu improve, same2 kite belajo ye :)

      Delete
  5. tunjuk ajarku sifuuuuu. comel betei.

    ReplyDelete
  6. weiiiii,sejak aku kenal kau,lukisan kau makin maju weiiii... keep it up wei :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. weii weii weii haha., byk lg nk improve ni onie., lme x nmpk hang :D

      Delete
  7. aku busy sikit chuu,busy beraya+ malas nak ngadap blog sebelum ni,mood kelaut..tapi ni ada mood dah.... :P

    ReplyDelete
  8. tangan dia yg besar tu tak ada (wpun bukan tangan dia)..pastu ekspresi muka kena detailkan sikit bagi kemas..as well as detailing pada tudung dia..biar tak nampak plain sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu H, pasni aku akn lebih tumpu detailing kat muka + baju n sumelah., tp klu cm imeg2 tmbahan tu aku mmg salu mls haha

      Delete
  9. Comelnya Damia Amani! Err komen membina ya Chuu? Err dah cukup sempurna bg org yg tak pandai melukis & edit gambar cam aku ni Chuu. Haha! Tp betul r detailing tu yg agak kurang sket. Tp utk org cam aku, nak wat yg plain ni pun tak mungkin aku mampu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke la kot sbb ni bru starting, kire cm 1st try gak kot untuk vector lebih serius haha

      Delete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.