Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, August 20, 2012

Nafas Aidilfitri

Assalamualaikum warahmatullah. Ada yang nak jemput aku ke rumah terbuka? Macam mana dengan hari raya korang? Aku doakan semoga korang sentiasa bahagia di samping keluarga tersayang, sama macam apa yang sedang aku rasakan. Bertuah masih bernafas hingga ke hari ini, hidup dalam keadaan aman dan damai hendaknya-- Alhamdulillah.

Salam Lebaran :)



Alhamdulillah juga sebab aliran masuk duit raya masih ada walaupun mungkin sedikit merosot. Hello..guwa masih student oke.. memandangkan guwa still belum konvo, kahkahkah! Time-time macam ni laju je mengaku student kan. Pesan aku, salam tu lama sikit ekeke..

Masuk hari kedua berhari raya, aku syak mungkin masih ramai yang berada di kampung halaman masing-masing. Sibuk benor kome beraya ye.. Takpelah, bukan selalu dapat berkumpul ramai-ramai ye dak? Itu sebenarnya yang lebih penting sebab aku sendiri mengaku still ada sedara mara yang aku sendiri tak cam. 

Ada gaya berdiri sebelah YB tak =P


Apa pun salam lebaran dari aku buat semua sahabat blogger. Korang memang best--tak tipu. Jemput datang rumah rasa tart kurma dari aku muwahaha.. Oh ya, ada orang ingt guwa yuna. Eh, guwa bukan yuna kahkah!


26 comments:

  1. wah.. bestnya raya..hehe.. saya pun nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin.. :)

    ReplyDelete
  2. u buat tart kurma i buat kurma almon london... hehehehe bestnya dah beraya... gua jgk kat umah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk., arini p r kua bjln cek tun :P

      Delete
    2. yoo dah pi beraya dah.. huhuhu.. x dapat duit raya dohhh... huhuhu

      Delete
  3. yuna..apakah??ko dah terlebih makan tart kurma ke..ekekeke..aku balik kl harini..yuhuuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah sarcasm lol. ooo kejap je ko kt kedah ye pkcik :))

      Delete
    2. kehkehkeh..ade iras2 yuna dari belakang aku rasa chuu..erk..hahaha..aku nak balik kl update blog gak..ko je dah 2 3 post aku tgk..hahaha

      Delete
    3. ekeke., raya2 ni x ramia org update blog, dashboard slow je., bz agknye memasing..

      Delete
  4. pestaim tgk muke anda chuu. hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoho yeke.,lama x tepek muke agaknye XD

      Delete
  5. Aku baru je balek drpd kampung semalam. Err mood blogging lum sampai. Cehh, padahal dah lama hilang. Entahlah. Takde idea nak update apa. Or lebih tepat, mood mengarang tu yang hilang :P

    Selamat gi umah terbuka Chuu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. liyaa., ko nga cuti sem kan., xpe la., pasni bole r salu update blog kan, improve writing skill gitu hihi

      Delete
  6. hee.. raya sakan ye ko chuu...


    tetibe pulak rasa nak melalak lagu yuna :-w

    ReplyDelete
  7. comelnye chuu senyum :)

    dill.

    ReplyDelete
  8. alaa.. pocket nyer mata ker yg tak betul,
    or gambar tu disephia kan sedikit sampai...

    baju tu tak tau kaler coklat muda ker oren..

    definitely dah rabun warna :D

    heheheh
    anyway lawa sis!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mata pocket x rabun, mmg gambar ni yg dah ejas kaler dy haha. dun worry mata pocket still oke :D

      Delete
  9. selamat hai raya chuu.. meriah eh raya.. walaupon puasa x penuh, leh gak dpt duit raya eh.. hahaha ;p

    ReplyDelete
  10. chu.... aku merindui lesung ppipi yang dalam itu...

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.