Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, May 24, 2012

Surat Cinta Dari Teman

Dalam dunia ni, percayalah kita tak akan mampu untuk hidup sorang-sorang. Memang dah jadi lumrah untuk kita saling memerlukan. Kalau kau dicampakkan ke satu dunia yang serba serbi lengkap pun.. kau mungkin tak akan dapat memenuhi satu ruang ni--ruang di mana kau amat memerlukan sokongan dan galakan dari orang di sekeliling kau. Dan yang paling hebat adalah sokongan dari orang yang kau sayang. Kosong. 

Lain lah bila sakaratul maut dah datang jemput kau. Masa tu memang kau sorang-sorang. Jawablah sendiri. 


Aku dapat banyak surat cinta dari teman2 seperjuangan :>


28 comments:

  1. skema je kan aku baca blog ko ni kan... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. skema ke???? hahaha aku klu tulis byk2 tetibe jadi cm skema lak. aku cube nk buang skema tu snanye wahaha.

      Delete
  2. Dulu tyme skolah, aku salu gak tukar2 notes ngan kawan2. Notes tu maksudnya pesanan2 ringkas cam kau ni gak la. & maseng2 menunjukkan kekreativitian maseng2. Sampai skang aku still simpan dlm kotak notes tu sume. Warna-warni aku ada! Hehe.

    Skang if ada pun sume men sms jeee :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuka notes mcm amek biodata tu ke liyaa? klu cmtu ade jugak buat huehue. simpan taw.. syg semua tu memori :P

      Delete
    2. Bkn yg biodata la Chuu. Alaa, notes contohnya "Hope your day today will happier than yesterday. And hope your tomorrow will happiest than today". Takpun just tulis "Friendsip forever" takpun "Take Care" takpun "Love you" ke..

      Err kau saje je kan bebuat tak paham :-w Tp yg biodata tu ada gak Chuu. Haha!

      Delete
  3. kita bosan dlm kelas,selalu buat notes camni,takpun kitaorg main balas-balas surat,tapi best,uih rindu nak masuk belajar balik ni,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi sempat pulak balas2 surat kan bobot.. patot r cekgu komplen :P :P

      Delete
  4. kan best kalau dapat simpan lagi surat cinta dedulu,huhu..... ni tak, clash je terus buang,haha

    ReplyDelete
  5. kalau notes camni selalu ada kat meja.meja ada lapik bukan main lawa lagi ngan kertas pembalut hadiah pastu cover ngan plastik.pastu ramai la plak tukang letak notes bila waktu prep.esok pagi tengok,baca,sengih sorang2.hahaha..hidup takleh sendiri.nanti jadi giler.kita perlukan orang lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. owah syoknye., klu cmtu hari2 mesti excited nk tgu dapat note ape kan., sampai setahun da penuh meja hahaha.

      Delete
  6. surat cinta aku dari dulu sampai skg pon bnyk..dulu cikgu bagi..skg polis bagi..demm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakaka kalau surat cinta dari abam polis tu payah sikit., sbb rase dy x same :P

      Delete
  7. kannnn..tipu kalau ada orang yg ckap bole hidup sensorang.

    aku baca n3 ko sambil bayangkan muka ko yang serius..hahaha..

    ps: ko sama retis dengan jue..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahadoii., pandai2 je kan ko byg muke aku tulis ngn serius kan :P

      **jue mmg retis., aku kurang sikit dari dia haha

      ni kalau jue bace abes aku kene ketuk :P

      Delete
    2. ok la aku bygkan ko taip entry ni dengan senyum lesung di pp.. hahahhaa

      Delete
  8. yatt tak bole hdup sorg2 srius..nak ada tman wat smbang2.. nnt rasa cam plek klu sorg2..tpi en kdang adaa2 time perlu bersndrikan?

    ReplyDelete
  9. tul..kbhgian adalah apabila kita dpt kongsi ngn insan2 y ada untuk kita =)....byknya surat cinta =)

    ReplyDelete
  10. no man is an island. -John Donne-

    dill.

    ReplyDelete
  11. sebenarnya aku suka baca benda2 yang nampak skema nih..sebab..entah..seronok kot..kahkahkah..tapi betul aku memang suka baca..lagi2 part sakaratul maut tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni mmg misteri la encik H kehkehkeh =P

      Delete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.