Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, May 4, 2012

Bersidai di Malam Kebudayaan Kokurikulum

Malam tadi aku santai-santai je dengan coursemate aku. Tiket pun free. Sebenarnya memang takde sebarang tiket dikenakan pun. Malam Kebudayaan Hari Kokurikulum. Best la jugak untuk nak manjakan otak sebab ada macam-macam persembahan--sketsa, tarian modern, tarian tradisional, nyanyian, lakonan dan lain-lain. 

Persembahan Tarian Modern

Nampak tak aku menari tu..? nerves tahu tak? :))

Bila dah tahun akhir ni baru aku rasa nak join macam-macam aktiviti universiti, rasa rugi pulak kan. Lepas ni macam susah je nak dapat join aktiviti-aktiviti macam ni.



Nah..aku bagi video kalau nak feeling lebih wakaka!








** Sem ni aku tak berkesempatan tengok teater lagi. Mahal pulak tiket-tiket sem ni. 
Hampeh betol :-w

**Oh ye jemput usya2 kat sini. Rosales Couture :D


23 comments:

  1. kenapa aku nampak ada budak pelik kat atas pentas tu ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak feling jadi penari kebudayaan gak lettew...kehekeh

      Delete
    2. bio ler nk jaget gak wakaka

      Delete
  2. wah memang feeling... hehe

    ReplyDelete
  3. manakah kamu? yg pink kah..

    XD

    ReplyDelete
  4. rugi x pernah jejak kaki kat atas dtsp sebelum grad.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dtsp je pon., nk grad kang aku jejak gak hehe

      Delete
  5. ala....npe nesa xtau..wuwuwuuu T_T

    ReplyDelete
  6. Wahhh! Cam meriah je Chuu? Kemaen kau jadik maskot kat tetengah tu eyh? :-w

    =))

    ReplyDelete
  7. maskot ye :-w aku eksyen je tu haha

    ReplyDelete
  8. ohh ada kuching pink ditengah tengah tu,
    si orang kat dlm tu mesti kechik kan.
    bebudak umur 12 ker?
    heheh:)

    ReplyDelete
  9. alololololo,omeinya ..hat ang duk lukih lagu tu paseipa.... buh la ang yg betoi...hehe

    ReplyDelete
  10. mcm best jekkk.haha
    teater ni best tgk.klo dak uitm ,aswara buat rajin gk ikut.
    pink tu....apakahh -.-


    haha

    ReplyDelete
  11. tak pnah dapat peluang nak tgk mende gini.jeles2

    dill.

    ReplyDelete
  12. yang pink tu paling gojes. hahaha

    ReplyDelete
  13. tang depan kaler pink tu,sungguh menarik,mesti jadi tumpuan ramai kan,ngehngeh

    ReplyDelete
  14. waahhh..ko menari ke chuu...tapi tadi ckap nak manjakan otak mesti ko menonton je kan.kan.kan.

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.