Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, May 19, 2012

Pameran Dah Mula

hyep hyep rindu-rindu blogger. Update blog laju-laju. chuu dah 2-3 hari tak online. last thursday setup tapak pameran untuk chuu punye pameran seni sampai hari ni still busy, dan akan berlarutan sampai ke esok. humph!

siapa2 yang ada kat area penang mai la datang Straits Quay, area tesco Tg Pinang, come and enjoy artwork dari 95 student graphic comm., new media. music, theather, fine art dan product design dari student school of the art USM. Osem okei! :D







Next entry chuu update about artworks oke.
Nak gerak ke Starits Quay da. kbai! :D
#mata rabak



5 comments:

  1. Wahhh! Betul2 bz ye Chuu? Takpe lah Chuu. Aku tgk kau prepare untuk pameran tu macam best je. Tak sabar tunggu kau update pasal pameran tu. Maklumlah, takde org nak sponsor flight ticket gi Penang :P

    ReplyDelete
  2. wahh meriahnyaa.. hehe chuu yg mana ? xD

    ReplyDelete
  3. wei sentap mak x ade gambar.. gambar punggung je.. hahahaha

    ReplyDelete
  4. chuuuuuuuuuuuuuuu,syoknya wei :D

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.