Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, May 10, 2012

Ruang Masa

tik tok tik tok


Aku sedang menghitung hari. Rase berdebar-debar tapi dalam masa yang sama aku rase teruja. Tak sabar rasanye. Eh keje banyak lagi belum siap. Sesuailah. aku pun tak berapa nak rajin update blog lately. 


kbai.

13 comments:

  1. teruja pasal pameran art ko tu ke?..citer la jelas skit..ni yang cikgu nak marah ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua ni pameran seni tu punye pasal grr

      Delete
  2. Replies
    1. tk, mgu dpn sampai penang dop?? kehkehkeh

      Delete
    2. Minggu depan sibuk... Isnin selasa di JB... Rabu khamis di Kota Kinabalu... Jumaat di Kuala Terengganu...

      Delete
    3. wahh ni lagi bizi ni., sokay. koje kuat naa :D

      Delete
  3. ap yg ko tunggu tu ek.. cam exited jerkk.. hehe

    ReplyDelete
  4. Jelas sangat ruang masa kau sangat sempit skang ni Chuu. Haha! Takpe. Pasni kau updet byk2 aktiviti2 kau kat U yg best2 tu key! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe., tp ni dikira update jugak kan??? hahah, nti da free kite chatting2 lagi ye :">

      Delete
  5. tunggu pasal pameran ke chuu chuu. eh chuu ko cuti sem bila? ko org selangor je kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku cuti sem insyaallah ujung bulan 6, tp mgkin jugak balik awal hihi x komfem lagi. aa, aku kat selangor je hanie ^^

      Delete
    2. ko cuti sem. jum jumpe jum.

      Delete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.