Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, May 21, 2012

Finale

Bosan ek? aku asyik update pasal exhibition aku ni. Omaigod, suke hati aku lah gamaknye kan muwakhakha. Semalam final day untuk art exhibition aku. overall aku enjoy every momen sebab lepas ni pon bukan aku ade life kat U lagi..dah nak grad pon.. insyaallah.

Gambar-gambar kat bawah ni semua artwork yang aku pamerkan mase exhibition tu. Saje share sebab aku tawu ade yang tak dapat datang walaupun aku dah jemput tempoh hari pakej offer jagung bakar tepi pantai Quensbay. Mostly dalam gambar ni just promotion item, aku buat tajuk reusable packaging sebenarnya. Lets start..

Aku create satu game. Antara semua item, bende ni yang jadi tumpuan.

Magnet fridge--hand made daripada softclay. Haritu dah penah show huehue.

Ni pon game jugak tapi aku x twu nak explen macam mane,
Kalau ade depan mate maybe korang tawu..ngaaa.. XD

Ececey, bajet nak buat sculpture lah ni. Still pakai material soft clay.

Say hai kepada target audience aku yang comey2 belaka ^^

Korang, Cek Chuu jemput korang usya artwork lain dari kawan2 beliau. Kelik SINI k.. kat fb chuu. Alang2 masuk fb jum LIKE Rosalese Couture sekali, dengar cerita ade stok long cardigan n couple shirt baru :D


28 comments:

  1. comei wei semua!aku sukaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kt fb tu sume ang dok like aku tgk haha

      Delete
    2. sebab aku suka la aku like,serius !

      Delete
  2. ko punye yang cendawan tu kan chuu?..nampak sedap gak yng ni..bak seko nk makan..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole je nk bagi ko makan tp takot nyawa x panjang wakaka XD

      Delete
  3. leh tahan gak hasil nye... succes.. hope berjaya k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah., semuanya berjalan lncar :)

      Delete
  4. Suspect lah Chuu kau punya hasil kerja. Bwahaha! Bestlah amek Art ni kan? Bermaen dgn keunikan dan kekreatifan. Erkk! Aku? Nak muntah dah blaja Engineering. Aku rasa pas abes blaja aku nak bukak bisnes je lah. Bukak butik ke, bridal ke. Adehh. Lari gila dpd apa yg aku blaja. Haha! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bnde ni sbenarnye kne minat., ape pon klu x mnat x jadi ., kan?? dulu aku matrik tp tuka bidang lak kt U ni ehee

      Delete
    2. stakat nak bisnes tak blajar tinggi2 sgt pon bleh makcik..ekeke

      Delete
  5. chuu..comel la soft clay artwork ko.geram i. kasi aku satu sculpture tu..hihihi.
    game tu pun kreatif jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanie xmo la geram2. nti cepat nmpk tua eh. yeke? hahaha

      Delete
  6. aku respect insan kreatif macam chu...

    ReplyDelete
  7. eeii geram sungguh,anyonyo comelnyaaaaa...

    ReplyDelete
  8. paling suka magnet fridge tu :)

    ReplyDelete
  9. Chuu ko mmg kan...aku dah dpt da hadiah tu.ko bca tajuk je eh.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahadoi kantoi laks XD aku bace sekali lalu je ekceli *jujur* :P

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. memang comey la.hehehe..suka2

    ReplyDelete
  12. ahahahaha..comel la komen ko.

    ReplyDelete
  13. whoaaa!cntiknya..ajor ajor CG sma..ehek :P

    ReplyDelete
  14. kenapa comel comel comel sangatttttttttt

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.