Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, May 14, 2012

Bila Dah Sedap..

Aku tak pasti lah ni perangai budak-budak atau abang kakak pon ade buat same.



Asal boleh nak save. Makan selow-selow ye abang kakak..  :))


20 comments:

  1. tak paham aku katun ko ni..hahaha

    ReplyDelete
  2. ais krim kena makan laju2.. kalau xcair anti.. meleleh je.. haha

    ReplyDelete
  3. ala... depan laki boleh la sopan sopan... padahal... kat belakang sekali ngap je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish xde2., aku sopan santun je wakaka

      Delete
  4. Haha. Benda best, tyme kekecik rasa susah nak dpt. So bila dpt mmg sayang r nak habeskan cecepat. Selagi boleh nak save!

    Certain case plak, bila tyme makan. Kita pnye syg nak mkn bnd yg kita suka awal2, letak tepi dulu. Last2 org len yg cekik sbb igt kita taknak sbb tu letak tepi. Ke aku je camtu dulu? Haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. liyaa hahaha, aku dpt inspirasi entry ni mse yang kabo ni la., bnde yg paling suke aku letak tepi nak makan last2, konon nak mnikmati wahaha. nseb baek xde org kebas hahaha

      Delete
  5. haha betol la ..syg nk abes kan ..

    ReplyDelete
  6. Haha. Adik saya suka sangat buat macam tu. Entah apalah faedah dia buat gitu --"

    ReplyDelete
  7. makan ice cream slow2..nt cair~~

    ^^

    ReplyDelete
  8. hahahha. sama je perangai. kalau makanan sedap, memang sayang nak habiskan. :)

    ReplyDelete
  9. aku makan ais krim aku akan tolak ais krim tu sampai ke hujung kon.jadi nnt sampai habis ada rasa ais krim.

    mana nak tgk jgk tudung yg ko menang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudia hanie.. mkn eskem pon ade strategi kan hahaha., pasni nk buat cmtu lah hehe

      tudung tu xde kt aku, sbb dy pos kat rumah.,, xtwu r da smpai ke blom :P

      Delete
  10. pompuan memang makan pelan2 pe.hahaha..laki takdenya.memang jenis gelojoh. :P

    ReplyDelete
  11. aku antaranya haha
    adik , bf , kazen laki aku smua pow aku kalau diaorg nye abis awl haha

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.