Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Sunday, October 2, 2011

Teluk Bahang

Sekali lagi, mengimbau peristiwa terindah di Teluk Bahang itu memang seronok. Kipas susah mati--sumpah tak boleh lupa.  Just nak share some picture dengan u all. Chuu snap semalam, juga di Teluk Bahang. Editting je lebih kot HAHA :D


Klik image to see in bigger resolution
rase cam lagi best :P






Last time masa datang sini takde penternakan penyu ni. (Okei tipu mana ada penyu kat Penang LOL) Is actually diorang tanam anak pokok, nak buat benih agaknya.





Ni bajet kanak-kanak tak pernah jumpa air -___-

Aku tengok orang kalau pergi pantai mesti buat benda ni, tulis-tulis kat pasir. Tak tahu kenapa. Aku ikut je nak jugak tahu apa rasanya buat benda nih xD

13 comments:

  1. Cantek la beb gambo yg ko amik. Aku rs cam dah bkurun x p pantai

    ReplyDelete
  2. chak tu sapo eh? ahhahaha
    merah betul kau...aku suka yg 2nd punya gambar ! pandai kau shoot.

    ReplyDelete
  3. tak kan main air di gigi pantai je kot??? takut badan jadi masin ke klu mandi laut?

    ReplyDelete
  4. aku dah dpt fakta ko tu. hehehe..sib baik ko tgk kalau tak aku cubit pipi ko kuat kuat..

    aku tak suka sangt pi pantai.nanti sunburn. huh..susah nak sembuh. tp kalau chalet tepi pantai aku nak la.

    ReplyDelete
  5. best gila kot p teluk bahang!

    ReplyDelete
  6. indahnya suasana hari raya..eh ehh..slaah2..indahnya suasana laut uth..bahang tak kat situ? huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. cantik la pic..ni yg teringin nk g pantai ni=)

    ReplyDelete
  8. grr..sapa chak?habaq mai kat cheq..ekeke

    ReplyDelete
  9. pergh... stylo la sume pic2 ne.. mesti guna camera mahal kn :)

    ReplyDelete
  10. huyyo..memang tiptop aa pic2 ni..rase mcm nk melancong terus..wakaka

    ReplyDelete
  11. waaa. cantik gambar. hohoho.
    cantik jgk tmpt tu. hehe

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.