Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, October 31, 2011

Oh Gitar

Suka betol aku dengan siapa2 yang reti main gitar nih ^^~


Tapi kalau dapat kat saya... harapan -____-ll


P/s: semalam masa nak g cafe nampak ade mamat gitar dok depan hostel. Nak mengorat awek ke hape -___-ll

22 comments:

  1. kalau dapat kat 'saya' pon harapan la..wakaka..

    ReplyDelete
  2. :)


    http://www.alepridz.com/2011/02/yang-terindah-dari-rooney.html

    ReplyDelete
  3. saya hanya mampoo main percussion ngan gendang je

    T_T

    p/s : ada contest dalam blog aku, sile join kalau free

    ReplyDelete
  4. ape lagi ko ngorat la mamat pandai men gitar tu..

    kan ohsemm je kalau pandai men gitar.
    aku pun teringin nak pandai men bende alah tu. tp takde bakat. huh!.

    jue dah ok sikit. semlm dia kata tak jd admitted. tp hari ni dia belum reply sms aku lg.

    ReplyDelete
  5. hahaha.. chumil nya lukisan tu..

    ~~mamat tu nak tackle gadis2 la tuh.. haha.. tu je kelebihan dia nak tackle..:P

    ReplyDelete
  6. @ym bundle: mmg harapan la klu ko haha

    @alepriz: :)

    @eton: ngahhh. xde tmpat lain ke nk melamar pon -____-

    @Asrul "iLham" Sany: oke la tuh, jadi la tahu jugak h0h0

    @Hanie: ape kata ngorat utk ko je., sbb saye dah berpunya wahaha XD

    @fatin nadia:agaknyelah.,hihi~ :P

    ReplyDelete
  7. mamat gitar dok depan hostel. ngorat kau lettewww

    ReplyDelete
  8. gitar... pergh... aku tere main ni... kalau aku tiup siap la... terpesona semua orang...





    eh... gitar tak tiup ek?

    ReplyDelete
  9. nape tak mntak no phone..hihihi

    ReplyDelete
  10. masa matrik dulu aku ada 2 roomate pandai main gitar..

    bila dia gembira dia petik gitar
    bila dia sedih dia petik gitar

    ohsemm!

    ReplyDelete
  11. gitar tak elok lah untuk perempuan seperti kita,alatan muzik yg bertali tu..tapi aku teringin nak belajo wei,huhu

    ReplyDelete
  12. ala.saya pun dah berpunya. tp saya punya pandai men futsal je. uhuhhu.

    memmg pandai si dzarief tu lukis. mmg sgt aku la tgk K-Drama sampai mata bersinar sinar cenggitu. hahahaha

    ReplyDelete
  13. @umie: haipp., xmao2

    @TK: gitar ape yg ko dok tiup tu-___-

    @CT Aja: sy pemalu orgnye haha

    @nana: saye pon reti klu cenggitu

    @kuehbakar: syiok lah, boleh pinjam gitar dia h0h0., layan bluesss :P

    @

    ReplyDelete
  14. @onie: hihi., kann.. kite main pukul2 gendang je lah :P

    @izzar: ler., xde maknenye semua itu LOL

    @Hanie_Dew: ok je., bole ler join men futsal skalik haha

    ReplyDelete
  15. gitar? kalau saya... mampu pegang je...

    ReplyDelete
  16. heheheh lau dpt ke aku,aku lenjan sampai ptus tali gtar ;p

    ReplyDelete
  17. aku nak sangat belajar men gitar. tp sampai sekarang pon xreti2 main lg.. haha

    ReplyDelete
  18. @antzgirl: chuu pgg pon belom tntu @@

    @gugu: huh, ganaz ekao XD

    @Encik Top:hah, sila2,, belom rezeki la tu h0h0

    ReplyDelete
  19. suka posing amek gambar ngan gitar.. tapi xreti main gitar..haha

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.