Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, October 28, 2011

Tag VIP


Gyahhh!!! Aku rasa ni lah tag paling panjang aku penah buat, copy paste >___<

  • You must post these rules.
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  • Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her
  • No tag back ! 


11 Benda pasal Cek Chuu

1. Suka tengok awan
2. Makan cokolat Cadbury itu sedap, tapi dah lama x makan
3. Tunggu orang bagi teddy bear beso nak peluk kuat2
4. Takut dengar guruh yang kuat
5. Tak minat kucing
6. Rabun jauh
7. Suka bau lavender
8. Ada brapa lagi aku kena tulis?
9. Penah bercita-cita untuk jadi arkitek. 
10. Okei tinggal satu.
11. Lately rasa macam dah boleh terima makan sambal belacahan XD

11 Soalan dari Hanie dan Jue


1.Kalau anda jumpa sejuta ringgit di jalan, anda ..
Cari guni di kedai berhampiran, kutip semua duit tu bawak balik rumah buat tilam.

2.Kalau selena Gomez datang rumah anda, anda..
Cakap kat dia..."kau nak apa?"

3.Kalau anda ada doraemon, anda ..
Pinjam pintu suka hati nak pegi rumah Chak :P

4.Kalau Bruno mars kata anda adik dia, anda ..
Pengsan!

5. Kalau anda bijak, anda ..
No komen.

6.Kalau anda seekor semut, anda ..
Pergi cari doraemon, mintak tolong jadikan aku manusia semula -____-ll

7.Kalau anda budak kecil, anda..
Main sampai lebam, tak hengat dunia.

8.Kalau anda cuma ada sepuluh sen, anda..
Masukkan dalam tabung. Ouh amalan mulia ini.

9.Kalau anda ada time machine, anda..
Nak kembali ke setahun lima bulan yang lalu.

10.Kalau anda dapat baucer KFC setahun, anda..
Sedekah kat orang yang takde makanan.

11.Kalau anda seekor burung, anda..
Harap2 jadi burung churp2., kaya2 muwahaha XD


Soalan untuk next tag

1. Kenapa gagak tak warna biru?
2. Antara Kucing dan Arnab siapa lagi comel
3. Pukul berapa korang bangun pagi tadi?
4. Kenapa cicak suka tanggalkan ekor dia **apekah soalan ini -__-
5. Siapakah orang pertama yang sampai ke bulan?
6. 89x x 6y/80z=76. z=?
7. Kenapa ketam x boleh ajar anak dia jalan tegak?
8. Siput babi bertelur atau beranak?
9. Ada lagi berapa soalan aku kena tnya?
10. Adakah anda pasti selipar jepun korang berasal dari jepun?
11. Kenapa bila sejuk, bulu roma akan tegak berdiri?

Price Tag, sori you all., ur turn!! xD

Baki yang lain aku tag semua followers aku bole tak :P

15 comments:

  1. Tahniah kerana meningkatkan kontroversi o___0"

    ReplyDelete
  2. weiii....tq,hehe...aku buat sekarang sebab takdak idea dah ni,haha

    ReplyDelete
  3. adeh,soalan kau tu ,grrrrrr!

    ReplyDelete
  4. @umie: sila2 jgn segan @____@

    @onie: kah kah., baru la mncabar :D

    ReplyDelete
  5. tmpang tanye..aku kene jawab soalan tu ke chuu?..1st time kene tag ni..ekekeke

    ReplyDelete
  6. @ym bundle: haruslah jwab bila kne tag., ehem., bole caye ke 1st time >__<

    @cek gugu: saye terkena hahahaXD

    ReplyDelete
  7. 89x x 6y/80z=76. z=?
    ....
    =="

    wahahahhaha!!XD

    ReplyDelete
  8. thanx sis chuu sebb tag suzy :)
    suzy jwab minggu depan bleh ?? sebab sekarang ni tgh menghafal utk exam . su stop berblogging jap . i'm sori sis @_@

    ReplyDelete
  9. gile kentang punya lawak soalan ko.

    jawapan sempoi dah tuluis dari hati yang suci. thanks layan tag ni. aishiteru la.

    ReplyDelete
  10. oppp..lupa nak jawb. aku ngan jue dulu masa blaaja adalah housemate dan roomate. now dah keje dah tak. tmpt keje lain. tmpt keje pun lain.

    ReplyDelete
  11. @nesa wazir; ce jawab , ce jawab muwahaha XD

    @ suzyana naim: its oke dear ^^~

    @Hanie_dew: hihi tengs gak sebab sudi tag cek chuu :P

    ReplyDelete
  12. haha tak bole blah part bruno mars tu.
    chuu,iqa nak separuh kalau chuu jumpa sejuta -.-

    ReplyDelete
  13. @syafiqakarim: kalaulah jumpe -__-

    @Tukang karut: ko memang suke mgarut. xley lawan HAHAHA XD

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.