Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, October 18, 2011

Akur

Pheww~ banyak benda tak settle lagi dan sebolehnya nak selesaikan satu persatu. Sedangkan masa yang ada terasa makin cepat berlalu. Nak kejar laju-laju, tapi masa lagi laju. Cemane tu?


Btw, i've decided to remove ruangan komen yang kononnya nampak professional yang dok ada kat entry before dis. So stick back to the old one sebab chuu sendiri terasa susah. Gedik cakap omputih--dushh!!






Iklan dari Duta Nikon-lah-konon jap..







Kbai :-*

13 comments:

  1. comment yang blogspot lagi best chu....

    blogspot k...

    ReplyDelete
  2. Yeah dah kmbali normal. Sonang aku nak komen cam ultraman hahaha

    Ko bz aje. Ms mgejar la. Camne ko tau. Aku, jumpa masa in real life pun x pnah hahaha ok ini ayat gurau

    Weh, yg karok tu xyah tunjuk muka. Kitaorg nak dgr sora ko yg x sdap eh sdap tu je hahaha

    Amboi kamera, dia punya lens buat aku sentap tu. Aku nyorok lah, aku punya besa je hahaha

    ReplyDelete
  3. aku lebih tertarik dengan picture dari entry ko pasal komen tu.. hehe.. ko ke tu... cute gak ek.. nak usha leh.. hehe

    ReplyDelete
  4. @ alepridz: oraits! x kan tuka lagi ^___^

    @ Jue: ewah jue, suke eaaako., sorilah atas kesulitan yg dialami, tak buat lg dah hihi, alaa., bukan lens aku ponnnn, pinjam je xP

    @ ..cik gugu..: yes, aku pon lebih selesa ngn blogspot -__-

    @Tukang Karut : nak ke? lens tu pon cilok kat org hahaha

    @Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine: tQ2. wahaha, malu i xD

    @Ym.Bundle [Blog.Sampah]: ni hana tajima baca komen ko mesti nangis sbb x ngaku LOL

    ReplyDelete
  5. ekcily x kicah memane pom chuu..huhuhu

    wah amboit..nikon..kelasss ko jahh..haha

    ReplyDelete
  6. @ Umie Artoqiemie: eh eh, suke bebenor @___@

    @ ~Nana 귀여운~: pinjam lens kak jah je ni ngahha!

    ReplyDelete
  7. hai awakkkk,nak teropong sape tu?sekian~

    ReplyDelete
  8. wan nak curik lens tu je..ahahha

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.