Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, October 14, 2011

Dah bagi chance, tak nak pulak!


# Serik tulis panjang-panjang mostly orang tak paham tulisan aku, sabo je la  Jah -__-ll

*******





Stickynote: ade orang balas dendam dengan menjadikan aku sebagai target utama--ni semua Angkara Kak Jah wakaka!

21 comments:

  1. tetibe aku rase gambar 1st tu sgt innocent XD

    ReplyDelete
  2. perasan sungguh... komen entry sendiri... hohoho... lari... sebelum kena baling...

    ReplyDelete
  3. sedapnya tido petang tadi... pergh... nyenyak habis...

    ReplyDelete
  4. @TK : macam nk kena baling :)

    @alepridz: tahniah la sebab dapat tidur nyenyak :P

    ReplyDelete
  5. wahaahah...clas kul 8 nesa slalu terlajak..kuhkuh

    ReplyDelete
  6. tau xpe.. mase time cuti, bangun awal je, nak membuta blek memanng susah.. hari kerja lak, mak oi, rase nak bukak mate ni rase rugi je :)

    ReplyDelete
  7. oii oii..manede dendam.. wakakaka..gurau kasau je tu chuu..wakakaka..

    p/s : bila telemovie kak jah part2 nak keluar ni..tak sabo nk tgk.-_-'

    ReplyDelete
  8. aha..biasa la tuh..nana pon dah kene..



    p/s : nana dah terkene kat blog bangang tuh!! hampeh!!

    ReplyDelete
  9. haha,komen entri sendiri ...larik ikut tukang karut,haha! ada masa tidoq,jangan p buat keje lennnn :P



    p/s: miss u beb

    ReplyDelete
  10. comelnye lukisan!

    *thanks singgah blog saye.

    dill.

    ReplyDelete
  11. aku paham pa ko rasa. dulu tem stufy pon slalu melalui situasi yg sama. even dah keje pun. huaahh..stress lagi. hahaha..xpe bgn pagi tu sihat. think positive darling.hahhaha

    ReplyDelete
  12. Hahahaha. Ehh wei , samalah kitaaa XD

    ReplyDelete
  13. aku plg lemah bab bgn awl ni beb
    pastu yg x syoknnya bila cuti, bole tbangun awl!!arghhh!!

    ReplyDelete
  14. 2 bln x login Nuff?lama tu weh!! password ingat lg x?hahaha

    my dear..ko punya new komen style tu aku ade ksukaran reply guna hp..aku x sure fon org lain, tp sapa yg pakai hp mahal dr aku dpt kot hihi

    ReplyDelete
  15. lol! x bole login! sabo je la. aku slalu lupe pword Nuffnang. seriusly. Hanie smpi jemu sbb aku tanya pword each time aku nak login haha

    mmg nmpk professional beb cara new layout shout out ko. ko tunggu je la blogger lain ckp pe. Kalau ramai kt ok, kekalkan je la =)

    bg aku x ok sbb kbykkan ms aku tgk blog ko pakai hp haha

    ReplyDelete
  16. haha sabo je la.. slalu gk jadi mcm ni xD

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.