Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, November 2, 2011

Mamaku Yang Jauh :)


P/s: HAHAHA. Tergelak aku bila mak cakap macam tu.
♥ Mak, kenape comel sangat!? XD

17 comments:

  1. hahahaha..comey2..kim salam kat mak ko ye chuu..

    ReplyDelete
  2. untunglahhh... lau mak aku, "nanti mak kol blk,mak tengah kje ni" (-_-")

    lau nenek aku "nenek tgh masak ni.. kang hangit pulak" ....

    ReplyDelete
  3. comel mama ang,tapi kesian kat ang,hahahaha..dah tu ang call balik dak?haha

    ReplyDelete
  4. hahahaha sama ngan my mum,

    tapi skunk die lebih suka texting je

    hohohoo

    ReplyDelete
  5. ko ne.. mak ko ngah nengok sinetron tu yg ko kacau apesal.. :)

    ReplyDelete
  6. @ym bundle: mak sy mmg comey h0h0

    @gugu: xpe lah atlis nti mak kol balik :D

    @onie: mak la yg kne kol hihi

    @ Asrul "iLham" Sany: kol lebih mngeratkn silaturrahim hakhak :P

    @Encik Top: mane la aku tawu -___-

    ReplyDelete
  7. suhal pon nak tergelak ni.. kah kah kah.... mak mak...

    ReplyDelete
  8. hahaha.. kesian dipinggirkan demi cerita kat tv... hehehe

    ReplyDelete
  9. hehe.. mak ngah duk excited nengok drama tu.. jangan diganggu.. hehehe

    ReplyDelete
  10. hahaha.....bz bebeno mak dia..huhu

    ReplyDelete
  11. aku pun slalu call mak aku. mak aku kalau tgh tgk sinetron jgn la harap nak borak. spesen sama la mak kite kot.

    rindunya kat mak aku.

    ReplyDelete
  12. masa femes iklan aiman tak kesah tu ramai la baby yang lahir bernamakan aiman kan.

    ReplyDelete
  13. hihi... kelakar la mama chuu... deno pun pernah terjadi mcm nie... haha

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti chuu...!! wah seronok dapat balik yeee :)

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.