Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Sunday, September 12, 2010

momento

hmm~
nak story satu moment yang aku rindu sangat-

S.U.N.S.E.T

teng0k sunset ptg2; ekceli da lame x dapat peluang ni~ moment paling best sekali time aku study kat matrik, kt matrik aku tuh kalau time sunset kt belah padang, thats why boley tengok dengan clear., bule kata tiap2 petang aku dapat tengok sunset yang shantek ssgt.,rindunye.. aku ngn roomate aku la yang slalu buat keje nih, same2 suke tengok sunset~ room aku pulak kt tingkat 4., kire oke la jugak port tuh nk usya sunset. Ade satu time tuh, klu x silap bulan puasa., aku follow roomate aku time maghrib smpai kt padang--dok atas pavillion~lalalala~best2, mmg layan^^v Ade lagi satu, petang tuh sunset cantek sgt~ tengah azan magrib plak tuh; sanggup pulak aku turun dari tingkat 4 semata-mata nk g snap pic sunset tu., ad0ii-

im totally love to see sunset~ ngee



sunset view dari room aku


tapi moment tu da pon berlalu, susah sikit nak dapat tengok sunset secantek zaman2 aku kt matrik dulu., tambahan pulak sekarang ni aku dok blakang bukit., time sunset memang mustahil la nak tgk., huwaaa~ T_T


.:missing moment:.




2 comments:

  1. wah3...ade link blog aku skali.hehe cayang ko!!
    rindu nk tgk sunset same2 gak..huhu~

    ReplyDelete
  2. hihi ^^
    missing memory--damn much ^.<

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.