Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, October 6, 2015

Hampir Ke Sana


Assalamualaikum. 8 Oktober 2015. InshaAllah genap lagi 100 hari hingga majlis pernikahan Chuu & Chak yang bakal berlangsung. Walaupun harini baru 6 Oktober, nampak tak betapa excitednya nak post entry nih haha. InshaAllah.. Harap-harap dipermudahkan segala urusan. Aminn. So far, masih banyak jugak lagi yang belum settle. Rasa macam semua benda nak buat. Tapi Alhamdulillah rasanya semua dah sentuh dari catering, jemputan, goodie bag hinggalah ke persiapan diri pada hari majlis.Tengok orang lain siap ada blog khas untuk wedding  diorang. Curlass uoulz! “Diari Perkahwinanku” Cenggitu bunyi tajuk blog uoulz ya? 

So hari ni just nak tepek sikit majlis pertunangan tempoh hari. Semuanya berlaku tanpa dirancang. Rasa macam ntah macam mana tiba-tiba bertunang. Asalnya saja-saja beli cincin sebab Cawangan Jabib Jewel KLCC buat clearance sale sebab diorang nak buat renovation. Tup Tup emak Chak suruh beli lagi satu cincin untuk sekali merisik dan bertunang. Then terus tetapkan hari bila nak nikah. Kita follow the flow je. Alhamdulillah :)
Majlis Pertunangan kecil-kecilan saja. Antara dua keluarga.
Kawan pun saya jemput my bff Cik Tim sorang saja.
Hantaran untuk Chak saya DIY sendiri saja.
Gambar tak cukup lagi 1 dulang. So total 7 dulang :D
Mudah-mudahan persiapan semuanya berjalan lancar. Same goes to kawan-kawan yang turut sama bakal melangsungkan majlis perkahwinan especially dalam usia lingkungan saya. Boleh dikatakan setiap bulan mesti ada jemputan dari kawan-kawan. Bagi yang sudah berumah tangga, selamat berkasih sayang! 

2 comments:

  1. Tahniah chuu...selamat pengantin baru untuk chuu dan chak

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.