Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, December 28, 2010

episod budak perempuan lesung pipit berdating dengan kakak comeyl (ini bukan skandle grr..)



ingat x cerita budak perempuan lesung pipit dan kakak comeyl semalam. ngeheee., suke suke suke., petang tadi budak perempuan lesung pipit pegi kelas macam biasa. dengan kuasa tuhan budak perempuan lesung pipit tu ditakdirkan bertemu dengan kakak comeyl semula setelah sekian lame terasa macam ade yang x kena. sebenarnye semuanya bermula dari sini., dah lama..

tapi tapi tapi bila melihat keadaan kakak comeyl., budak perempuan lesung pipit rase bersalah., sebab kakak comeyl tidak lagi seperti sebelum ini, rase macam dah kembali macam sebelum ni. betullah ape yang cek tqaAwesome cakap semalam, kadang2 ape yang berlaku hanya mainan perasaan sedangkan kita x sedar yang semua perkara yang kita runsingkan berjalan dengan lancar tanpa sebarang cela. petang tu juga dengan fikiran yang masih songsang budak perempuan lesung pipit ajak kakak comeyl makan bersama; niat dalam hati nak betulkan keadaan-kembali macam dulu! 

klik untuk tumbesaran imej yang lebih hensem :P


time makan tu budak perempuan lesung pipit senyum je, seronok dengar cerita dari kakak comeyl. dan sampai la suatu ketika.,

"ermm., ade benda org nak bagitawu ni.."

ada kalanya berterus-terang adalah lebih baik untuk kita buang jauh-jauh semua perasaan x senang yang kita rase. mencari menyelesaian dan jawapan plus mensucikan hati hikhik. padahal tanpa disedari sebenarnya kite sendiri yang create perasaan x senang tu., terima kasih kakak comeyl :)


sticky note: aku perasan lately aku suke buat tajuk entry panjang2; kejadah!


16 comments:

  1. good to hear that.
    kan. terus terang adakalnya meneyelesaikan kekusutan :)

    ReplyDelete
  2. gud.moge kakak comeyl ngan bdk lesung pipit bahagia bersama ye:D

    ReplyDelete
  3. @ Azam Shah: y0shi! hati manyak senang ^^v

    ReplyDelete
  4. @Nesa Wazir: tenkiu kak nesa ., hope so :)
    tapi walao ape pon saye sayang sume kawan2 saye ^0^
    kudut society mmg rock !

    ReplyDelete
  5. tanpa disedari sebenarnya kite sendiri yang create perasaan x senang tu.,

    yup2,kadang2 kite sker overthink benda yg blom jadi.hu3

    ReplyDelete
  6. @aleen aiden: betooll >.<
    haiss., chuu pon salu cmtu, bende x jadi lagi da pikir macam2 :(

    ReplyDelete
  7. haaa macam tu la chuu chuu saye :p
    kekekkekekee.
    dah gumbira lah tu ^_^ wewwwittt

    ReplyDelete
  8. @tqaAwesome: a`ah la tqaa, weeee ^^v

    ReplyDelete
  9. haha kisah ni biarla sentiase update smpai akhir nanti ye...good to hear~

    ReplyDelete
  10. @deeya_89: heh, suke eh cite ni?

    ReplyDelete
  11. "ermm., ade benda org nak bagitawu ni.."

    "apa ?"

    "orang cintakan Touya"

    "saya pun"

    Akhirnya Kakak comely dan perempuan lesung pipit bermadu . Happy ending .

    ReplyDelete
  12. ahaha, okay la tuh yang, terus terang itu sihat dan cun okay! aha

    ReplyDelete
  13. boleh x saye nk tau apekah yg diterus terngkan itu... hehe :)

    ReplyDelete
  14. @touya: ahahaha., touya >.<" org x cakap cmtu pom,ape barang bermadu, skang ni statistik baru lelaki di m`sia lebih rmai dr perempuan., so, xde alasan utk ber madu :P

    ReplyDelete
  15. @Enna Banana: sbb tu kne berterus terang supaya bertambah cun bhahaha :P

    ReplyDelete
  16. @Jeely jelly: bkn x nak berterus terang dgn jeely tntang ape bende yg diterus terang tu.. tapi.. haha no komen :P

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.