Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, December 27, 2010

friendly blog award

assalamualaikum. (1st time bagi salam dalam blog ni; jujur). chuu dapat ni--> friendly blog award dari aina tan., tengs aina., hari tu dah berkenalan dgn cek aina ., suke2 ^^ sebenarnye aina dah bagi semalam tapi hari ni baru berkesempatan nak post entry :P




pendapat tentang blog aina tan (tuan yg bagi award ni)
chuu tengok blog cek aina ni sempoi, truely aina., hehe. chuu datang sekali je dah boleh ingat muke aina sebab ade banyak gambar aina posing2 dalam tu. :P

tempat paling ingin dilawati
ahakz., jarang jawab soalan macam ni. cek chuu nak pegy paris  nak honeymoon kat sane bhahaha 
(jangan gelak grr..)

3 perkara tentang diri saye..
1- time kecik2, kalau time hujan chuu ingat kat atas awan tu ade banyak org kerdil tuang air pakai baldi.
2- pernah kena heret dengan mak, soh klua dari rumah sebab kacau abang nak blaja mengaji
3- x berani nak drive kereta walaupon dah dekat 3 tahun memiliki lesn memandu =,="

passing dis to:

sekian, terima kasih


sticky note: saye budak baik.

10 comments:

  1. mekacih chuu comey.
    saye top 1. halamak terharu nak nanges bagi banjir dekat blog ni T_T

    ReplyDelete
  2. @tqaAwesome:hahah., amek amek award bawak balek ngn air mate ko skalik., banjir woh >.<

    ReplyDelete
  3. thanks chuu..
    ayna dh bace entry nie.
    selamat berkawan yer.
    ^_^

    ReplyDelete
  4. iyee., suke kawan ngn aina ^-^

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.