Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, October 29, 2010

teman, kawan, sahabat..tak sama ke?



huwaaaaaa~ terase semacam dah melukakan perasaan seorang teman.,
hadoii~ mcm mne la aku buley lupe nak invite kaw skali g register last
wednesday. Seriously, i'm in hurry sampai x hengat dunia aku melulu kat
tempat yang sepatotnye aku longgokkan borang registration tersebut.
Btw, konfem kaw frust giler en, sian kaw dapat kawan macam aku en.,
serupe x ley buat sahabat je; to be truth memang salah aku.,
but i dun mean to ...

walao pon luaran kaw nampak cool [sebab kaw memang selalu mcm tu] jep
tapi aku tahu ade sedikit kemerajukan di situ., ngee!! banyak kali tanye
diri sendrik asal laa aku x angkut kaw skalik-menyesal ~,~ haiyoo.,
mintak ampun sesangat beb >.<'


tulun., ape nak buat nie T__T


sticky note: OPSSS, terlupe lagi satu--> rakan.


4 comments:

  1. aku pon rasa bersalah kat dia. :(

    ReplyDelete
  2. lain..kalau ada ranking, akan jadi macam ni..

    1. sahabat
    2. teman
    3. kawan

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.