Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, December 28, 2010

budak perempuan lesung pipit dengan kakak comeyl

ade seorang kanak-kanak sedang melawat blog ni tapi bila nampak tulisan banyak-banyak teros je blah sebab x larat nak baca., sila baca sampai abis sbb ni 1st time tulis panjang-panjang. grr., cikgu cakap esok kite ade ujian karangan. x suke!

......


pade suatu hari yang cerah seorang budak perempuan lesung pipit telah ditakdirkan bertemu dengan seorang kakak comeyl. "nanti kalau dapat lepas interview ni, contact2 ye" dari situ lah budak perempuan lesung pipit mula berkawan dengan kakak comeyl. dengan kuasa tuhan yang maha besar, budak perempuan lesung pipit dan kakak comeyl tu same2 dapat melanjutkan pelajaran mereka di universiti yang same. maka berkawan lah budak perempuan lesung pipit itu dengan kakak comeyl tersebut.

hari-hari yang dilalui terasa seronok dengan kehadiran kakak comeyl sebagai kawan baru tambahan pula di tempat yang baru. budak perempuan lesung pipit senang dengan kakak comeyl. buat huru-hara dengan kakak comeyl memang rock. pada suatu ketika, budak perempuan lesung pipit terase yang kakak comeyl ni mula rapat dengan seorang kakak yang lagi satu ni. pada mulanya budak perempuan lesung pipit biarkan sahaja. lama-kelamaan budak perempuan lesung pipit sedar yang kakak comeyl semakin jauh dari hidupnya dan mula rapat dengan kakak yang lagi satu ni. tapi budak perempuan lesung pipit senyum saje :)

pade suatu petang yang hening. kakak comeyl mengadu pada budak perempuan lesung pipit..kakak comeyl ade masalah dengan kakak yang lagi satu ni., budak perempuan lesung pipit cakap kakak comeyl ade ramai kawan.. jangan risau ok :) budak perempuan lesung pipit nampak kakak comeyl kembali hepi, budak perempuan lesung pipit tumpang hepi same., tapi., tapi., tapi., budak perempuan lesung pipit rase macam kakak comeyl tetap jauh., dah lame x gelak-gelak dengan kakak comeyl macam dulu. borak-borak time makan same2, share angan-angan same-same, merayap tengah town same, budak perempuan lesung pipit tanye dalam hati., kenape dengan kakak comeyl ye?





sticky note: budak perempuan lesung pipit suke kawan dgn kakak comeyl :`)

12 comments:

  1. ni kisah ko sendiri ke iz...hahaha...budak fomfan blesung pipit..ke engko?hihi

    ReplyDelete
  2. @deeya_89: ngehee., ntah la :P

    ReplyDelete
  3. ha..kenape ? kenape ? kenape ? nk tauuuu...

    ReplyDelete
  4. @Jeely jelly: saye pom x tahu >.<

    ReplyDelete
  5. @NAZRUL AZAT: mcm tu laa.,
    (mcm x mnjawab soalan je =,=ll)

    ReplyDelete
  6. suruh jer dia ngorat Touya .. habis citer

    ReplyDelete
  7. ni mesti tgh emo emo ni. lek la beb, haha aku pon penah lalui (cewahh) benda2 ni. ape yg budak lesung pipit ni kena buat, buat dono je. buat buat macam takde pape. hilangkan rasa jauh tu. kadang2 tu mainan perasaan padahal kakak comeyl tu rase biase je kot.

    tapi kalo still tak ok, cheers beb, dalam dunia ni ramai lagi orang yg dak lesung pipit leh buat kawan, ramaaaaiii lagi yang best.

    hidup perlu diteruskan.
    phewwwit.
    sila ambil nasihat orang yang berpengalaman ini ye. HAHAHA

    ReplyDelete
  8. @touya: hakhak., ptot r kt shoutbox uh semacam je ayat, bley jek klu nk soh chuu tlg ejas kakak comeyl tu utk touya ^^v

    ReplyDelete
  9. @tqaAwesome: tu r en, susa kn perasaAN2 nih, padahal xde mende pon tapi dalam aty menyetan kuat, buat ati x tetap plus rase cam ade je bnde yg x kene.

    btw tengs utk nasihat dr org berpengalaman. H0h0h0

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.