Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, December 24, 2010

priiiiitttttttttttttt.. itu bunyi wisel penamat okei

selamat hari jumaat^^ yeah~ hakikatnye cuti sem dah nk sampai garis penamat, tinggal nak tunggu tiupan wisel terakhir ..(kejadah ade org nak tiup wisel =,=!!) dan lepas ni akan bermulalah musim durian yang agak-agak busy la jugak., plus sem akan datang ni pendek je.,

20hb lepas ekceli dah boleh nak daftar subjek tapi aku ni kan 'bijak' x mao buat awal2 dan sekarang padan muke hang! (uiks, dah terkeluar loghat utagha >,<) dari petang semalam try ekses untuk pendaftaran subjek tapi x berjaya, so sekarang ni kalau x boleh jugak terpaksa tunggu next week; PKDT ciss..

gambar x de kaitan LOL



sticky note: arini result kua; gambatte!!

3 comments:

  1. good luck dear
    blog walking ;)
    btw,nice blog
    feel free to follow my blog
    http://www.vnazone.blogspot.com

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.