Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, April 15, 2013

Belah dada

Boleh tolong buat keputusan untuk aku? Between balik kampung jumpa emak dan ayah yang dirindui dengan join memember picnic. Tak tahu nak ikut yang mana. Rasa berbelah bahagi darab campur tolak semua ada. Nasib baik pecahan algebra tarik diri tak nak masuk campur. Kalau tak bertambah pening agaknya. 

"Helo mama, kalau nak join memember pegi piknik boleh?"

14 comments:

  1. err..ok.. aku sedar aku otak kuning bile tengok tajuk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, bawak bertaubat la bundle. tetiba :P

      Delete
    2. double meaning tajuk ko tu..bukan salah aku..hahaha..

      Delete
  2. err, balik umah tu, ko dh lama ker tak pulang? kalau ya, family 1st. yg member2 tu, boleh arrange lain hari... ckp leklok, diorg akan faham situasi ko tu

    ReplyDelete
  3. perasaan lebih tenang bila dapat tgk muka mak ayah dari kawan2.

    buatlah pilihan yang terbaik. hikss =D

    ReplyDelete
  4. oooh...

    tak boleh bahagi kedua sekali??

    lepas piknik balik ler rumah...

    ReplyDelete
  5. pegi picnic pastu balik rumah. ;)

    ReplyDelete
  6. erm... ingat lima perkara sebelum lima perkara...eh? lari tajuk lak...

    ReplyDelete
  7. kalo dah lama tak balik umah balik la umh hihi lagi best..jumpa mak ayah lepas rindu tu

    ReplyDelete
  8. Kena tengok keutamaan yang mana.. Mana yang lagi penting masa hari kejadian tu.

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.