Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, April 24, 2013

Dah kenapa?



Sidebar aku tercampak ke bawah bila berada di menu HOME. Entah dah kenapa aku pun tak tahu. Bila bukak tab menu lain oke pulak--pandai pulak dia kembali ke pangkal jalan. Dah kenapa. Eh, button komen tu boleh click tak? Aku try-try macam x boleh je. Adakah ini dinamakan disable left click? # Pitam.

Mohon bantuan.

p/s: dah lama tak lukis doodle Chuu Muqhlis hikhik!


13 comments:

  1. button komen ni xleh klik la chuu..apesal ntah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. daripada tadi aku try nak komen, tapi xdapat2..muhun bantuan dengan kadar segera..:|

      Delete
    2. aku syak ni semua kakdah punya pasal..kbye..

      Delete
    3. Klu x bole komen..dah mcm mne ko ade kt cni

      Delete
  2. yeyeyeye sis dh updateeee.rindunya nk tgk doodle kt sini.ni blh je komen sbb sis dh adjust ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..aii sis!! Belum adjust pape lg :P

      Delete
  3. aku pon dulu ade gak jadi camtu..tapi dia ok sendiri je pastu...

    ingat ko dah lupe lukis doodle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye? Klu cmtu aku cume perlu bhrap bnde ni cpt pulih :/

      Mohon tuhan kuatkn ingatan agr aku x mudah lupe hihi

      Delete
  4. Salam.

    Chuu, aku try tekan komen tu tak boleh. Ni dapat pun sebab guna Tab dgn Enter.

    Jauh benar sidebar ko terpelanting,hehehe

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.