Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, April 21, 2011

waahh... dah lama tak keluar dari almari

wooo., KENYANG! alhamdulillah., ade jugak rezeki untuk aku makan hari ni., okei, kejadah dok dalam almari? bukan aku taw tapi aku punyer nikon. cek tun ajak aku jalan2 naik basikal, okeh! so aku usung la jugak walaupon masalah utama dslr ni sebab dia gedabak *sebab tu kau selalu dok dalam almari LOL :P

aaaa~ nak suke gambar ni bole tak?


dah dua tahun taw dok kat usm ni, tapi x pernah pon main basikal kat sini, selalu petang2 nampak la jugak orang lain pusing2 dalam kampus. tapi hari ni kesempatan tu baru datang eh eh., ke baru sampai seru.. tak. aku memang dah lama teringin nak main basikal. last aku naik basikal rasenye dua tahun lepas, masa kat matrik :)



 hajat di hati nak panjat naik bukit kat minden, then, snap beberapa gambar tapi tak kesampaian pulak. tak larat mak nok hahaha. xpe2 lain kali lah, kumpul stamina dulu :P





cuaca pon elok je, nampak cerah, tapi sometimes ade guruh, risau jugak kalau2 hujan tengah jalan macam mana nak balik. tidur muzium la nampaknye *time nak hujan tu aku dah round sampai area muzium.

lari2 kejar cik ni dari belakang nak amek gamb0 xD




tapi seronok la jugak sebab dapat jugak merasa main basikal kat usm haha, 1st time pulak tu.. patot la time balik tu hujan LOL !


sticky note: tenkiu tun ajak main beskal ^^v

17 comments:

  1. saye suke gambo cermin ade air ujan itu.. yeah! ^^

    ReplyDelete
  2. dah tu kesian mak tinggal sorg2 kat fajar, sampai bilik pingsan mak tau.. hehehe

    ReplyDelete
  3. @ amÖamÖy̌£uff : tenkiu2 ^^ tp aku suke no satu hahaha :P

    ReplyDelete
  4. @eton: seb bek x pengsan tgh jalan weh., aku x nak angkat hahaha

    ReplyDelete
  5. exercise jogging lagi bes dri basikal..hehehehe

    ReplyDelete
  6. ko beli lens lain ke? atau ko memang terer amik gambar?! hihi

    ReplyDelete
  7. @SITOT: jogging penat kot., nek beskal la besh ^^

    @zaaid: arghh 2-2 tak !!

    ReplyDelete
  8. chuu,,,dah brtaun dok usm,,baru la ni nk brbeskal,,,adoyaiiiii
    nano dah brpuluh nek beskal kihkihkihkih

    ReplyDelete
  9. dah lama tak main basikal sebab basikal dah rosak..huuhu

    ReplyDelete
  10. dek chuu..nesa pon dpt nikon daaa..ehehe

    ReplyDelete
  11. @nano: itu ler pasal., nano x mao ajak chuu ., hahaha

    @imran nyambek: g carik beskal haha :D

    @Arpiiz: beskal rosak boler baiki meh :P

    @nesa: yeahh!! suka3 ^^~

    ReplyDelete
  12. @azam: kamu kan skandel ngn yut, lenkali2 hahaha xD

    ReplyDelete
  13. wahh cun nye. leh la amek gambo wedding aku nanti. ahakss

    ReplyDelete
  14. @dhiya: sila jeles hihi :P
    @tqa: wahh., boleh2., tggu aku pro dulu haha

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.