Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, April 12, 2011

semut angkasa saye :D


yeyyy! assignment 3D modelling da siap, jap lagi nak g  submit ^__^
leganyee.. ce teka ape menatang chuu buat ni??


roarrrww!! 
bila tanye orang ramai cakap spider., tapi ekceli ni adalah semut, sob -__-"

mencuba konsep ala2 semut angkasa.. err maybe pluto
erm., game style mostly., ape2 lah.,  
LOL xD

rendering stage




komen dan pendapat dialu2kan^0^
yang penting saye suke semut saye! * joget2 :D



sticky note: nesa punye monkey really the kawaii^^~


25 comments:

  1. tahniah chuu,,,dah ciap,,nano msih wat lg,,,aduhyII,,,verat vila vavau,,,sabau je la

    ReplyDelete
  2. nelly: tengs!

    nano: mmg berat pon nano. chuu nk dpt 1 angle yg betol2 nk render pon dekat 1 jam., *pitam!

    ReplyDelete
  3. angkasawan semut nie...best nye leh wat 3d objek nie kan..wan nie tak reti pun bende nie..ehehhe..law pandai kan best...dulu wan memang nak ambek course graphic nie..tapi apakan daya..cinta terhalang..ahahha...ambek je lah course elektrik in power

    ReplyDelete
  4. @wan: tapi wan pandai buat coding html sume., chuu bende tu la paling surrender, tingin nk blaja buat website -__-"

    ReplyDelete
  5. wehhhh mantooooppppp..meletoppp ahh.. ko mmg terror ek bab2 ni!! hebat lah... smart2..!! aku suke.. naseb bek ko tak buat lipas angkasa..eeewwww! heheh ;p

    ReplyDelete
  6. wow!!!cntik menarik design ko mmg gempak!!

    ReplyDelete
  7. caya lah kak !! mesty seorang yang kreatif nih..

    akak ni arkitek ke?amek kos ape?

    (terbyk tanye pulak)

    (serius nk tau )
    boleh la belajar..hehe..

    ReplyDelete
  8. @tqa: euwww., lipas2 xde kat sini ., nak sebut pon geli xD

    @dhiya: bole2 nk yg cmne :P

    @funna: tenkiu2., tp still blaja.,byk kne explore ^^~

    @SITOT: kos art (grafik komm). buat ape2 pn kalau minat senang nk blaja^^~

    @Republic Aku: trima kasih :)

    ReplyDelete
  9. pehhhhhhh !! chuu ke lukis nih !!

    agak2 kalau lukis ceq jadik ape la ye ? kikiki

    nah dera join contest ni ;p

    http://tomatokering.blogspot.com/2011/04/show-me-your-bff-contest.html

    ReplyDelete
  10. @nesa: ^^~

    @saya bukan tomato: em ekceli x twu nk kate lukis ke, sebab buat kat software 3D @____@

    ReplyDelete
  11. salam
    kalu guna racun semut biasa buleh tak ni

    ReplyDelete
  12. @ b.r.u.t.a.l.s.o.l.o: nak buat ape nk racun semut tu, aku pon x pasti ley x >.<


    @Khuzrin Kamarudin: trima ksih, tp lect ckp still ade yg bole add ~.~

    ReplyDelete
  13. waaaa,, kreatifnya,,cena nak buat tuh???

    dah follow kamoo taw :)

    ReplyDelete
  14. @ninja hamimo: ens0m larh haha xD

    @nida husna: buat kat software 3D; Autodesk Maya :) tengs folo :D

    ReplyDelete
  15. chuu ! nak tengok semut tu joget2.. huhu... asal saye nmpk cm spider ? hehe... tapi.. hasil kerja awak... waahh ! :)

    ReplyDelete
  16. wahhhh chuu..
    anda memang berbakat la.. sumpah smart gilaaaaa ;)

    ReplyDelete
  17. nice lah bebeh.. i like ur semut too.. hehe

    ReplyDelete
  18. @jeely: itu la pasal , ramai yg ckp mcm spider :D

    @mirrah: tenkiu ^^~

    @antzgirl: ant itu semut hehe :P

    ReplyDelete
  19. fuiyoo.. santek gile.. err.. chantek gile, cun habis.. suka suka suka..!

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.