Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, April 9, 2011

Maybank2u tipu!!


terkejut jugak semalam, buka emel tengok2 ada emel dari maybank2u. Sape pulak yang masokkan duit ke dalam akaun aku hakhak (gaji design program inspire aku belom berbayar grr..) subject emel tu 'Re-confirm Your Account' ni untuk emel pertama sebab selepas tu aku dapat 2 lagi emel yang sama. 

hihi, buat lawak ke ape nih?? akaun maybank pon aku takde nak konfem2 akaun pulak :P bila aku klik link yg diberi kelua malware pulop kan., nasib baik ade protection berganda wakaka :D 




tapi yang pasti bukan aku sorang pernah kena., beliau ni pon pernah kena. heh!


14 comments:

  1. huh,,,penipu beso,,kite bako kite bako

    ReplyDelete
  2. i received this email before too!!!

    ReplyDelete
  3. kena hati2 lah.. jgn main klik ja :D

    ReplyDelete
  4. mcam orang guna untuk menipu kan..

    ReplyDelete
  5. wuahhh!!!hati2 lain kali ye~

    ReplyDelete
  6. worh naseb bek aku bace post ko nih.. aku dah la selalu gunekan maybank2u ni.. tiap2 bulan transfer rm900 duit sewa umah.. kalo tertipu melayang la rm900 aku. huwaa.

    ReplyDelete
  7. wuuuh..hati2.. kang akaun kena hack.. naya

    ReplyDelete
  8. salam
    ko jangan layan mail tu... org nak tipu macam macam gaya

    ReplyDelete
  9. huish ! nmpk sgt menipunye ! haha XD

    ReplyDelete
  10. chuu, sekarang banyak sangat kes penipuan macam ni.. macam kak nadia ni memang tak layan kalau email mcm tu.. then mostly pihak bank akan hantar mesej atau surat if ada sebarang notis mengenai akaun kita...

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.