Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, September 26, 2013

Padang Besar, Pelis

Last week menyempatkan diri untuk ke utara tanah air nun di Perlis membawa hajat.
Let the pics do the talks. Chow~



30 comments:

  1. Cantiklah yang warna warni tu..mcm pelangi...
    Nak park kete mesti pilih warna kesukaan..heheheh

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. gambar ke 4 nampak cantik. kemsalam kat gmbr ke 4..

    ReplyDelete
  4. tergoda dengan apa yang Kak Nona jual...buah nona ada ke?? haha

    cantik pemandangan walaupun nampak macam ada kilang keluar asap. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. buah nona cm susah la nak cari. kak nona ade.
      kilang gula aien..

      Delete
  5. Malas nak cite ek Chuu? Hahaha! Membawa hajat? Rombongan meminang abang kau ke? Majlis tunang? Tak pepasal aku kena teka2 sbb kau tak cite pape (d)

    ReplyDelete
  6. sape yg kawen tu?mebe ekk..terlanjur makan Nasik minyak terus menyinggah soping ye

    ReplyDelete
  7. ada lak idea letak warna warni camtu yer ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni 2nd time smpai, mse first tu x pasan lak ad kaler2

      Delete
  8. Replies
    1. Punzel dah pregnant ke suka nak jeruk ni? Kehkehkeh..

      Delete
  9. kawan tidur selalu kena tindih yer . cuba cara plg mudah nih . suruh kwn tu download bacaan rukyah drp u tube ke dlm hphone . bila nak tido , onkan dan biarkan bacaan tu berulang sampai pagi ... inshaa allah makhluk tu x berani ganggu ...

    ReplyDelete
  10. wahh colour2 dia menarik! dulu pergi tak ingat bape tahun kebelakang, mana ada kaler2 gitew.. attracting sgt nak bershopping ni.. hehe

    ReplyDelete
  11. lama x g padang besaq.. syoknyaa!

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.