Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, September 5, 2013

Another blog, another me.

Sejak-sejak masuk office nih makin sibuk pulak. Tapi tapi tapi..nak curik masa jugak untuk promote blog saya yang satu lagi. Blog yang lebih formal kot. A blog based on my design portfolio. Dengan suka cita, kepada baru nak berkecimpung dalam bisness saya mengambil tempahan untuk branding seperti: 

LOGO design, name card, banner, banner FB, header, blog header, flyers/ risalah, kad undangan perkahwinan, self portrait vector, poster.dll



Nanti saya share design kad kahwin pulak dengan korang.
Kindly spread the news ya! (≧◡≦) 



11 comments:

  1. waa.. dah maju lagi setapak.. hehehe... good luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane ade la kaktun..ni kat da lameeee :P :P

      Delete
    2. berniaga design tu.. hehehe..

      Delete
  2. kad kawen pun ada? daebak chuu! :)

    ReplyDelete
  3. wah bisnes ye..bagus tu amik peluang tambah pendapatan dengan minat n kebolehan yg ada.gud luck!

    ReplyDelete
  4. wallaaa... hebak chuu! untungnya org ada bakat.. ngeh!

    ReplyDelete
  5. chuu..aku nak tempah kad kahwin..anggap aku 1st customer tau!!

    ReplyDelete
  6. gud luck. aku pun kdg2 byk desgn nk buat. ok noted

    kueh.

    ReplyDelete
  7. kak lea nak tempahlah jugak kad kahwin he3.opsss...kad anniversary jelah yang boleh hahaha...wah tahniah ye chuu nanti kak lea terjah :)

    ReplyDelete
  8. boleh la order tahun depan.. aminnnn....

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.