Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Sunday, September 1, 2013

Blogger Kopitiam!

Tak sangka hubungan kami boleh pergi sejauh ini. Terasa macam satu family. Walau hakikat sebenarnya sebelum ini kami langsung tak kenal antara satu sama lain dan tak pernah berjumpa. Kali ni lebih istimewa sebab lebih ramai yang hadir. Yakin! 

Allahuakbar walaupun penat berjalan ke Melaka tapi rasa sangat berbaloi. Perjalanan ke Alor Gajah, Melaka dengan hajat untuk meraikan kawan blogger tarlaksana dengan jayanya walau banyak halangan yg datang semua berjaya kami harungi. Yakin lagi! Eh aku terlupa bagitawu, yang berkahwin itu Aien namanya.
The interesting parts.
Berkonvoi dengan empat kereta, aku, H, Ym Bundle bersama isteri dan anaknya, Kakdah bersama tunang dan kawan-kawannya dan 4feet8 bersama adiknya. Eh tertinggal, Liyaa MF turut serta bersama suami tercinta bertolak dari selatan, Larkin, Johor Walaupun ni kali pertama berjumpa Aien, Aien cantik sangat. memang sesuai dengan gelaran raja sehari. Eh tertinggal lagi, Liyaa pun baru first time aku jumpa. Very the excited! ahaha :D

Singgah berbanana boat di Port Dickson 
Hari ni pulak kenduri kahwin lagi seorang rakan blogger, Repunzel. Kebetulan tarikh sebelah-sebelah. Sekali jalan. Harap sangat hari ni dapat jumpa Inche Hlovate sebab semalam kami semua tak berkesempatan jumpa beliau.Sampai jumpa nanti!

p/s: Selamat Hari Kemerdekaan!

16 comments:

  1. kok kecik sgt picturenya tak puasa tgok.hehe..

    seronoknya konvoi reramai,ramai plak tu rakan blogger turut serta

    ReplyDelete
  2. Aku dah berkali2 baca entry ni, Chuu! Pastu senyum sesorg. Gambo ngan korang pun berkali2 aku tatap. Hahaha. Best dpt jumpe korang. Nak jumpe lagi!! :D

    *Kau jgn kompiden sgt ckp aku bertolak drpd Larkin, Johor. Aku drpd Skudai la. Haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tatap gambar senyum sorang2 tak? Hihi..

      Delete
    2. haha chuu yakin sangat ni..kompiden habis.

      btw thanks chuu sudi amik sya semalam. lepas ni boleh dating :)

      Delete
    3. dengan Yakin! bertolak dari Larkin. haha. keyakinan tu penting...salah takpe.


      Thankz korang sudi datang memeriahkan majlis...lama jugak korang lepak. dari aku sampai dewan korang memang dah ada..sampai la naik pelamin untuk kali kedua korang ada lagi. tak puas nak beramas mesra lak...harap dapat jumpa lagi dilain kali. :D

      Delete
  3. merdekan makan - makan nih ... heheheee ... best lah dpt jumpa ... selamat pengantin baru pada aein ...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, meriahnye majlis tu..huhu

    ReplyDelete
  5. syoknya korang gathering sokmo.. mmg cun gambar sunset tu.. perfecto! ;)

    ReplyDelete
  6. Seronoknyaa berkonvoi reramai... :)

    selamat oengantin baru buat mereka.. :)

    ReplyDelete
  7. chuu... dapat tak mesej deno?

    ReplyDelete
  8. bagus la kalian semua ni... org mcm sy tak tercommit dengan kumpulan yg semacam ini aktif... selamat maju jaya semua...

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.