Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, January 1, 2013

Fantastic 2013

Morning..Its January!
Pagi ni terasa agak letih sebab semalam sibuk membuat persiapan untuk malam tadi- ade kenduri tahlil sikit. Oh ya macam mane tahun baru kome? Celebrate kat mana?

Aku tak ke mana-mana, tambahan pulak ade kenduri kan..jadi lepas je selesai majlis malam tadi aku ingat nak berehat a.k.a tidur je. But then tak sangka pulak ade kejutan besar yang aku terima. Terasa fantastic sangat 1.1.2013 aku nih. 

#Away basuh piyuk~ 

20 comments:

  1. Malam new year patutnya aku bz stadi, ingat nak stay up sampai pagi. Tapi rupanya aku tertidur. Zzzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. bz2 stdi pn jd 1st tuh! kahkah

      Delete
    2. aku sambut sorang2 kat umah..layan movie sampai pukul 2pagi..zzzz

      Delete
  2. Replies
    1. Semalam aku hargai sisa2 umur aku dengan penuh tawaduk..kehkehkeh..pagi ni bangun umur dah tertua satu angka...grrrrrr!!!

      Delete
    2. Jangan cakap pasal umur. Grrrrr

      Delete
    3. umur menandakan hayat kita makin pendek..sekian..hehe..

      Delete
  3. tidur je kat rumah kepenatan.

    happy new year chuu. :)

    ReplyDelete
  4. apa kejutan besar tu?????

    selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  5. celebrate tahun baru dalam mimpi.... best :) hehehe

    ReplyDelete
  6. smua tertanya2 apa kejutan nya tu??? mohon buat n3 stu lg utk xplain keadaan sebenarrr

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru sis ;D semoga tahun ini lbih baik drp tahun lps ;)

    ReplyDelete
  8. mlm new year tgk cite korea kat laptop..hehe. hepy new year dek iz ;)

    ReplyDelete
  9. kejutan apa Chuu? happy nuyer Chuu :D


    aku celebrate dengan sekadar duduk rumah diam2 pasang telinga dengar mercun pung pang pung pang je.

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.