Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, January 21, 2013

Karaoke OK

Se-ma-lam. Melepaskan gian nak berkaraoke. Actually memang dah lama tak pergi karok. Mungkin di Penang--itulah yang terakhir. Tu pun sebelum graduation day. Dan untuk pertama kalinya selama perkenalan dengan Chak for almost tiga tahun. Oh sungguh teruja. Hajat terlaksana kehkehkeh. 

Basahkan tekak dulu sebelum karaoke (◡‿◡✿)

Terfeeling lebih tarik kasi habis pecah suara pedih rasanya. Takde tempat jauh untuk dituju. Alamanda sajalah kiranya tempat meluahkan rasa. Eceh. Sebenarnya tak tahu nak berkarok kat mana. Semuanya tanpa dirancang. Bak kata mak aku, bidan terjun. Just before keluar, aku google sikit pasal tempat karaoke tu untuk tahu rate harga dan pakej yang ditawarkan. Superstar namanya. For 2 hours duration, hopefully Chak hepi :)

Keluar2 je dr karok dah hujan.  Ok faham (¬_¬)

We got same eyes oyeah

#Oh ya, sempat capture video sedang berkaraoke tapi segan nak letak. Tetibe teringat pakcik Bendulu pernah post video beliau berkaraoke.boleh lah kalau2 nak pergi terjah..kehkehkeh.

25 comments:

  1. wah comelnya!br sy tau rupa chuu.selalu tgk kartun kt header tu je hehe!wah dh lm juga sy x g karaoke.bos brpa kali ajk utk kitorg satu ofce semua makan2 smbl hlg stress tp segannnnnn ^*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe xpw la..kartun tu pn kire chuu jugak,. Wahh pegi la..bukan sng bos nk blnje :D

      Delete
  2. Replies
    1. Ngahahaha.. nsib baik den mls nk cari link ko bkarok hahaha

      Delete
    2. Aku ingat lagi. Ngeh ngeh! Nak aku carikan ke? :P

      Delete
    3. search ymbundle kt youtube je dah jumpa..kahkahkah..

      wei chu..aku tngk lesung batu ko tu macam makin tesedut sedut je kedalam..hahaha..

      Delete
    4. Harhar ckp awl2 kan sng..sian liyaa cari kt older post ko :P

      Celah mne ade sedut2 plak..dah mcm siput sedut lak grr..

      Delete
  3. eh Chak ni yg ais krim soda tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ais krim x kenal..soda kenal la :D

      Delete
    2. eh kenapa kau dtg kuantan tak bgtau? tiba2 jer hujan ni..grrrr

      Delete
  4. Chuuuu, kan dah hujannn. Abes sume baju aku sidai tak keringgg =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuhh smpai ke johor ek ujan sbb ak nynyi :P

      Delete
  5. mohon update video karaoke tu..hehehehe

    ReplyDelete
  6. dalam betul dimple ko Chuu. jeles aku. tu kalau tadah air hujan lepas karoke terperangkap la jugak 2, 3 titis ek.. hehe.

    ReplyDelete
  7. Aku benci pegi karok...Sebab suara Fik siyes sedap dan suara aku sungguh sial..Kahkahkah..

    ReplyDelete
  8. chuu, mohon datang karok di kawasan kolej aku. aku suka je kalau hujan kat situ. kehkehkeh

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.