Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, October 13, 2012

Baru Hidup Atau Hidup Baru?


Sebenarnya aku rasa macam dah lama mengabaikan blog Chuu Muqhlis ni. Tapi kalau nak diikutkan baru dua minggu. Eh yeke? ✖‿✖


Sebenarnya aku dah pindah menyewa kat tempat baru atau boleh nak cakap macam menjalani satu fasa kehidupan yang baru. Baby lagi.. banyak kena belaja wakaka. Di tempat yang baru, dalam suasana yang baru, dan berada dalam kalangan mereka-mereka yang aku baru kenali. Secara kasarnya aku cuba membiasakan diri dan alhamdulillah semuanya baik-baik belaka. 



Cuma dalam soal kerja mungkin ada kurangnya juga dan ada isu yang perlu dipersoalkan. Oh ya, aku cuma nak mention yang aku susah sikit nak update blog sebab kat rumah takde internet connection, kat ofis walaupun ada capaian internet tapi tak tercapai pulak--busy kalah menteri. Sedey aku Y__Y


#aku dah janji dengan H nak update entry hari ni. Aku dah update so bolehlah belanje Baskin Robin lepas ni :3

27 comments:

  1. Ye laa. Bz nye kau Chuu? Takpe2 try to adapt. Nak mulakan hidup baru kan kena la terima keadaan dah tak cam dulu lagi. Blog terpaksa ditinggal2kan. Takpe la Chuu. Pengorbanan. Yg penting skang setiap hujung bulan dah ada pendapatan bulanan. Cayalah Chuu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tak sangka aku 1st <-- Ayat membakar :))

      Delete
    2. ngiahaha., laju je skang ko smpai kt blog org kn mkcik.,kembali ligat eh dlm dunia blog :D
      btw.,semoga semuanya baik2 belaka ye dok :P

      Delete
    3. Aku rasa semester break aku lagi bz drpd semester blaja. Sem break punya la tak sempat blogging. Ahaha! Err aku bz sebenarnya. Buat2 tak bz je ni.

      Try carik experience dulu Chuu. Agak2 takleh blah bz sgt keje situ, carik je laen :P

      Delete
  2. Replies
    1. ko toksah nak kejutan budaya sgt la chuu..aku keje dah lama pon banyak je masa..hahaha..

      Delete
    2. biskut ape ko ade :-w
      chuu

      Delete
  3. best giler lps update blog dpt baskin robin. nk jgk! ;D

    ReplyDelete
  4. kenapa aku? kenapa? kenapa? kenapa??????? grrrrrrr

    ReplyDelete
  5. baru semalam gua teringatkan dkt lu. serius.

    ReplyDelete
  6. baru 2 minggu....terasa kehilangan plak...
    kehilangan kartoon cute die tu la..mana kartoon tu?

    ReplyDelete
  7. Err, dapat gaji contact aku. Check inbox facebook. Hahahaha..

    ReplyDelete
  8. semoga kehidupan disana baik2 aje:)

    ReplyDelete
  9. memang pun..lama jugak awak menyepikan diri..hehehe

    ReplyDelete
  10. kat mane pun moga Allah terus pelihara :)

    ReplyDelete
  11. Selamat yaa dekat tempat baru . Best of luck to you :D

    ReplyDelete
  12. sori sangat2 sebab lama tak singgah sini. :(

    ReplyDelete
  13. aku nak jgk.... bz memanjang je kan... hehehehe

    ReplyDelete
  14. selamat mulakan hidup baru chuu. pasni ujung bulan dah ada duit...masyukkk. hehe.

    ReplyDelete
  15. Salam.

    Lama ak tak singgah sini..

    Singgah2 dah ko keja kat tmpt baru ya chuu..tahniah ^_^

    Pelan2 lah..ambil masa sesuaikan diri dgn suasana baru..semoga ko terus maju :)

    ReplyDelete
  16. nanti dah dapat gaji.
    mohon belanja chemay baskin robbins pulakk.
    :P

    ReplyDelete
  17. yeayy!! chuu kerja kat mana skg?

    ReplyDelete
  18. chuu.. long time no see. hehe..
    baru konvo dah dapat keja. untungla.
    apepun keja elok2 k. :)

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.