Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, October 25, 2012

Salam Aidiladha

Taip dan backspace taip dan backspace untuk beberapa ketika--terasa kekok agaknya tapi dalam pada masa yang sama masih cuba mengekalkan baya penulisan yang sama, gaya yang entah bagaimana aku sendiri kurang pasti. Dalam hidup aku memang banyak perkara yang tidak pasti.

Tapi yang pasti kali ini aku nak ucapkan selamat mnyambut aidiladha. Cliche ke? 



28 comments:

  1. first!!!!! first!!!!! first!!!! hoyeahhhh!!! hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. grrr...itu jer persembahan kau after almost 2 weeks? next entry pls...zzzzz

      Delete
    2. wakaka., ko mmg kental la H :P

      Delete
  2. xper janji penulisannye tetap ade..dr takde langsung..haha

    selamat hari raya aidiladha chuu..

    miss u lot lot la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss u too nana, rse cm lame x singgah blog baba, huhu sowi
      :(

      Delete
  3. Grrr! aku mengharapkan entri yg lebih berjela2!!

    selamat hari raya chuu...aku maafkan ko..hahahaa...

    -mls login-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kes kekosongan idea kahkah.,bak kata najwa latif kosong kosong ohh.. :P

      Delete
  4. Cliche sangat.hahaha..selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya korban chuu...

    ReplyDelete
  6. salam eidul adha chuu...selamat berkorban batin dan zahir :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korban zahir batin cemane tu kopi :D

      Delete
    2. err err perlu ka diterangkan secara saintifik? =.='

      Delete
  7. Selamat hari raya haji saya ucapkan buat marka saya yang kini berada di Mekah menunaikan haji bersama bakal mak pak mertua saya. Semoga mendapat haji yang mabrur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiin..aku doakan juga begitu.,btw marka kau yg mne pulak ni pokcik.. bile la aku nk jejak kaki ke sana pulak ye ^^ ko pn dah smpai :D

      Delete
  8. Replies
    1. Ty aien, salam aidiladha juge., rindu la :P

      Delete
  9. selamat hari raya aidil adha chuu!!!!! :)

    ReplyDelete
  10. "Semoga Aidiladha kali ni memberi erti dan makna sekaligus menyatukan hati semua Ummah" :')

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.