Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, April 9, 2012

Ragu



Tiada yang lebih indah dari pandangan mata. Snap, masuk kamera-- still tak sama dengan apa yang kita lihat.

20 comments:

  1. mohon admin bagitau tak sama tang mane..

    ReplyDelete
  2. Umie: seni itu indah ceyh :P

    cik pensil: wah4 :P

    tk: amik gmbar biase cm biase je tk, ni efek editting, photoshop. :)

    ReplyDelete
  3. bukan aku dah komen ke tadi..ko pon makan komen aku ke chuu..hahaha..

    ReplyDelete
  4. kan..agree 100%. tapi kalau ada photographer yang talent hebat punyaa boel shoot pix sebijik macam yag kita lihat. aku adore weh.

    ReplyDelete
  5. woooo wooooo,bila masa kau minat seni ni chuu?hehe

    ReplyDelete
  6. bundle: uish., aku bkn jenis mkn komen., aku mkn nasi., lolol

    Hanie: kan.,, aku snap gmba x same cm pndangan mate.,fail! haha

    gugu: :D

    bobot: saje suke2 hehe

    onie:aku pon x twu onie wakaka

    ReplyDelete
  7. mohon admin jelaskan beza tang mana..

    ReplyDelete
  8. top: aku pon x paham lolol., amek sesaje., rse cm ade nilai B-)

    bundle: beza tang mano apenye? mkan nasi kenyang., mkn komen aku x twu plak., sbb lom pena try :P

    ReplyDelete
  9. beza ko snap gambar dengan pandangan mata la..ape bezanya? mohon jelaskan..hahaha..

    ReplyDelete
  10. bila dah masuk kamera benda yg x cantik tu la yg cantik.....

    ReplyDelete
  11. bundle: selalu mate cntik lg kot., sbb kdg2 ade moment yg kite x ley nk capture :)

    wahh pro x cara aku komen wakaka

    kak aanie: betul tu kak., sometime mcm tu., kne detail lebih ^^

    ReplyDelete
  12. unik. antik. katne ni?

    dill.

    ReplyDelete
  13. mmg seni la chuu ni..;p

    minat ea art2 ni?

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.