Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, March 16, 2012

Soft Clay


Sebenarnya aku hanya tersilap petik suis. Nak tutup kipas tertutup suis lampu. Sekali nak bukak lampu...tadaaaa~ tak boleh bukak terus! Aku tengok kat sisi lampu kalimantang tu berwarna kehitaman. Dah terbakar agaknya. Esok kena buat report. Huhha! 

Nasib baik ada lampu study, bercahaya sikit bilik aku--sikit sangat. Aku tengah mengerjakan benda ni sebenarnya. DIY magnet fridge based on soft clay material. Bukan saja-saja tapi sengaja. Nak tempah bole lah halo2. Tetttt XD  



Argh cepatnya masa berlalu!

27 comments:

  1. pehh comel gle .. free ada ta ? haha

    ReplyDelete
  2. @gugu--free kalau ade bajet huhha!

    ReplyDelete
  3. untuk apa tu?boleh makan ke?sedap pulop aku tengok..

    ReplyDelete
  4. sangat comel! boleh la dill tempah ^^

    dill.

    ReplyDelete
  5. kreatif kot. comelnyer clay tuhh. nak satu :D

    ReplyDelete
  6. chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    kenapa jari ko mantap sgt smpi bole mhasilkan benda yg kiut cenggini weh!!!!!!!!!
    seyes bbakat!

    ReplyDelete
  7. ym bundle: kalau nk mkn pon bole., khas utk ko je., org lain x mkn haha

    dill: x berfikir untuk bukak tempahan lgi., ni utk fyp :P

    TK: jd 1st costumer ok. klu aku jual haha

    Cik Waniey: hee tenkiu :)

    Jue:Jueeeeee..jari x mantap lagi la., still x smooth. kena prctice lg nih! iyah2! XD

    ReplyDelete
  8. wah..comelnyer chuuu....kreatif:)

    ReplyDelete
  9. nggeeee...comel nya. aku jeles ko bole buat hasil sebegini rupa. ko nak bagi hadiah kat aku ke tu. maceh... yg itik tu comel sgt. kagum aku.

    ReplyDelete
  10. chuu~~~~~ aku nak kidnap gambar last tu buat wallpaper desktop bole tak *wat mata puss in boot*

    ReplyDelete
  11. @ayumi: wahhh chuu plak yg comel ye hahaha XD

    @hanie: Aku amek kelas blaja buat soft clay., itik tu buat mase kelas tu lah. ak pun suke itik tu.. ngaaa XD

    ReplyDelete
  12. yes!! *bygkan tngan yg buat yes tu*.

    maceh..i lap u lah...lawa woo buat wallpaper desktop.

    ReplyDelete
  13. cer kau buat untuk aku,pasti aku terharu tau tau,memang comel,aku geram ni,haha

    ReplyDelete
  14. anda dijemput..

    http://darahmalaya.blogspot.com/2012/03/contest-budi-bahasa-budaya-kita.html

    ReplyDelete
  15. comel la.. gigih tuan blog ni menyiapkan benda ni.. berbaloi gak..

    ReplyDelete
  16. mintak seko chuu, aku nak makan cicah sambal belacan..serius nampak sedap..

    ReplyDelete
  17. comeinya..nak free!haha (mmg nak makan penampo)

    ReplyDelete
  18. comelnyaaa..soft clay tu ada jual kat mn?ke buat sendiri?

    ajarrrrrrrrr..hee..

    nt btau kat blog ira k..;p

    ReplyDelete
  19. pernah buat masa ambik art class... aktiviti best hohoho :D

    ReplyDelete
  20. nak pinjam lmpu minyak tanah aku tak ?


    HAHAHAHAHHAHAHA

    ReplyDelete
  21. sumpah comel giler! boleh ajar camne nak buat?? huhu :)

    ReplyDelete
  22. comelnyaaaa..bagilah akak satu dik! ehehe

    ReplyDelete
  23. hahahahaha..suis pun leh silap ek?hehehe.tapi comel la menatang tu..

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.