Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, November 22, 2011

Malaysia Juara Bola Sepak Sukan Sea 2011

Tahniah buat skuad Malaysia atas kejuaraan menentang Indonesia dalam Sukan Sea 2011 semalam menyaksikan garuda tumbang di tempat sendiri, eceyh! Bangga betul aku sebagai rakyat Malaysia. Dah menang bola tu cukup lah. Johan bolasepak= Johan Sukan Sea!  :P





p/s: pnalti terakhir best--bola golek2 je masok goal.. XD

9 comments:

  1. game malam tadi betol2 buat aku emosi nak skit jantung..ekeke..

    ReplyDelete
  2. berbaloi cop tv kat mamamak semalam... hahaha

    ReplyDelete
  3. tengok depa main macam jantung nak pecah..emosi sana sini..dah macam orang gila ar hu ha sana sini.... x masok gol je teriak macam orang hapa ntah..time menang masok gol jadi hantu dah..hahahaha ;pp

    mmg terbaek ar harimau malaya..huhu

    ReplyDelete
  4. mula-mula terus garuda serang
    lama-lama garuda bertukar jadi merpati..

    haha.

    ReplyDelete
  5. penat aku teriak semalam.. hahahah!

    ReplyDelete
  6. neves masa tgk match ni.. sampai tak boleh duduk..

    ReplyDelete
  7. kecoh sungguh kalau pasal bola. betul ckp ko. menang bola je dah macam menang sukan sea. hehehhe

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.