Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, March 7, 2014

Pecah.

Belah siang tu, officemate sorang ni baru je cerita pasal kereta kawan dia kena pecah time tengah drive sebab letak handbag kat seat. Belah malam pulak betul-betul terkena. Walaupun situasinya berbeza.

Walau pun bukan kereta aku..tapi kereta Chak tapi aku rasa sikit terkilan sebab aku yang ajak Chak keluar malam tu -_- Kata orang benda dah nak jadi.  Kami lepak makan-makan kat uptown then pusing-pusing kejap dalam uptown. Masa sampai kat kereta Chak, aku tengok cermin belakang dah takde. EH! Tak tutup tingkap ke? And masa tu jugak aku tengok cermin dah pecah dan bersepah dalam kereta. Ah sudah. Bag pack Chak yang diletak bawah seat kena sebat. 



Even time buat laporan polis pun ade seorang brader ni turut sama buat report yang kereta dia kena umpil kat tempat sama. Walaupun malang tak berbau tapi tetap ade rase sedih dengan apa yang berlaku. Moga diberi kekuatan atas musibah yang datang..buat aku..apatah lagi Chak.  Amin.

13 comments:

  1. Be careful ye chuu.. Hope tak terjdi kat kau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg jadi kt aku la cite dy..sbb aku ade kt situ :(

      Delete
    2. "Walau pun bukan kereta aku..tapi kereta Chak" <-- hee aku harap kete ko x jadi mangsa..

      Delete
  2. Takutnya tengok. Malaysia dah kurang selamat. hmmm.

    ReplyDelete
  3. eloknya klu nak tggl brg dlm keta , letak jer dalam bonet ...

    ReplyDelete
  4. Chuu...kawan aku bulan lepas baru je kena macam ni. Bag baju dia kena kebas. Masa dia buat repot polis ada orang lain gak buat repot sama....maknanya memang kawasan tu selalu terjadilah kan.
    Hati2 la pasni. Kalau boleh jgn letak bag ke..atau apa2 yg mengundang orang2 nak ambil

    ReplyDelete
  5. baik letak dalam bonet atau bawak je ke mana mana beg tu...

    ReplyDelete
  6. takutnya...
    harap2 xde kejadian buruk berlaku pada chak dan chuu..aminn

    ReplyDelete
  7. moga manusia-manusia rakus seperti itu terjerumus ke dalam longkang maut.

    dill.

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.