Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, February 27, 2014

New Chapter

Bismillah..

New story, new chapter and new life. For now aku dah tak menetap lagi kat Bangi. Genap sebulan sebab dah resign dari previous company. Banyak cerita yang boleh ditulis, banyak kisah boleh dilukis. Mungkin sebab sebelum ni mood untuk menulis tu takde. Nak kata busy pun iya.

Actually sebulan jugak aku menganggur lepas resign and sebelum dapat kerja yang baru. So sekarang stay kat Wangsa Maju pulak. Dok Key El kate ko. Ahah!  Semua yang berlaku pasti dah tertulis. First week masa masuk ofis baru aku masih menunggu result interview n  panggilan kerja dari The Sun. Tu laa aku cakap mungkin memang rezeki aku kat sini (Wangsa Maju). So tak dapat lah job kat The Sun tuh.

Kalau before nih main dengan multimedia, develop courseware dan e-learning. Sekarang bertukar bidang event and advertising pulok. Setiap hari mesti teringat kat Encik Alias (bekas lecturer time kat USM) Sebab En. Alias banyak bercerita tentang advertising industry sebab dia sendiri memang previously advertising designer.



Oh ya, for now. Aku dah makin dekat la dengan Chak. Kebetulan dia memang stay kat sini. Dekat sangat-sangat lah. Nak cakap dekat tu stok aku panggil je boleh terus datang. MELAINKAN time aku panggil dia tengah layan DOTA mungkin lambat sikit lah kot hahah!  

16 comments:

  1. Selamat berbahagia dengan kerja baru hihihi. Advertising best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mng best. Mncabar sbb kne extra brainstorm

      Delete
  2. Kalau layan DOTA lambat sikit. Hahaha, standard sape2 pun memang cenggitu kan....Gudluck lah dengan kerja baru ye Chuu.

    ReplyDelete
  3. huh..gambar ko ni buat seram je la chuu...

    ReplyDelete
  4. Selamat menempuh alam kerja yang baru di key elll la katakan.. hohoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks chip. Hope sume lancar..hohoho

      Delete
  5. dah duduk key elll tu. hehe. ko berjiran ke dengan Chak ke sampai panggil pun boleh terus datang....haha.

    #muka ko nampak lain time ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idak le bjiran. Haha..cume 1 kawasan

      Delete
  6. hahaha.

    hampir tak kenal muka chuu...

    semoga ko boleh sukses dalam kerjaya seterusnya boleh kawen cpt dengan chak...

    errk?

    haha.

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.