Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, July 8, 2013

Update Laju-Laju

Assalamualaikum.


Semalam hari ahad. Tapi terpaksa berkerja pulak sebab nak ganti cuti untuk hari raya aidilfitri akan datang. Jadi, nak tak nak kena gagahkan jugak. Apa pun aku tetap bersyukur sebab hari sabtu tu dah cuti kan. So, menggunakan masa cuti yang ada dengan sebaiknya--lepaking saja di rumah bermalas-malasan. Oh heaven! ehee~

Kesian Chak, masuk hari ni dah empat hari kerja full shift pagi sampai ke malam. Hopefully diberikan kekuatan. Takmo sakit plishh (-’_’-) 

Oh ya, semalam jumpa blogger Ym Bundle. Tanpa sengaja dan on the spot. Petang tu aku baru balik kerja tiba-tiba beliau shoot ke Bangi bersama Kak Wanie dan Wazi. Wazi serius comel tapi takut aku nak dukung. Haha! 



Nah Sate Willy-saje nak bakor hengkorang supaya mai  Bangi ekeke. Okay lah, aku nak away ke KL nih. Ada review dengan pihak MARA. Tak sanggup hadap jem. Pitam (︶︹︺) 

14 comments:

  1. mohon jumpe aku lak chuu.. hahaha.. satee.... 2 singgit.. 2 singgit.. peh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bile bole jmpe mell pulak niiiiii :D
      nk jmpe sukri sekali hehehe

      Delete
  2. tq chuu luangkan masa lepak ngan aku..sedap satey tu..lain kali boleh makan kat situ lagi..

    ReplyDelete
  3. aku? bila lagi ko nak jumpa aku chu?
    huhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha., padahal bukan jao mane pon tk., bile lagi haha. gather reramai lah jom

      Delete
  4. oww ni la willy yg disebut2 semalam tu..baru ku tahu dong

    ReplyDelete
  5. satayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,dapnya dapnya..wahhh,jumpa bandelllllll :D

    ReplyDelete
  6. Okay fine! Jumpa tak ajak...

    ReplyDelete
  7. owh bilalah kak lea nak pergi pekena satay ni ye.perut baru nak baik,tunggu lepas ramadhan ler he3..

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.