Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, March 1, 2013

Last Chapter

Assalamualaikum.

Semoga semuanya selamat dan sentiasa berada dalam lindungan-Nya. #wish for Lahad Datu.


Minggu ni merupakan minggu terakhir aku menginap kat sini. Weekend ni insyaallah bakal move pindah rumah baru. Is actually bilik. yes aku sewa bilik di sebuah aprtment area tempat aku bekerja. Moga segala urusan berjalan lancar.

Beberapa minggu yang lalu, hati aku berbelah bahagi samaada nak stay di sini atau pindah saja. Walaupun ramai yang sarankan agar aku stay kat sini tapi at last aku putuskan untuk berpindah.  Niat dihati nak ringankan bebanan komitmen yang ada. Alih-alih komitmen lain pulak yang datang. Ouch!


kehidupan memang tak mudah. Tapi bersyukur dengan apa yang ada itu perlu. Kan?

4 comments:

  1. betul. bersyukur itu penting. semoga dipermudahkan segala urusan.. ;)

    ReplyDelete
  2. pinah rumah aku aje dah la chu... senang... tak payah bayar sewa... jadi bibik jaga anak aku je... huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan ye chuu :)
    aminn

    ReplyDelete
  4. harap semuanya berjalan lancar ya iz..take care <3

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.