Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, June 22, 2011

rahsia gigitan terakhir xD


ollala., tengahari panas2 kalau dapat aiskrim memang best. tapi sebab hari ni agak mendung so, budak perempuan lesung pipit tak bape nak bernafsu sangat untuk sauk aiskrim dari kedai kat sebelah workshop bawah ofis nih. lagi pun semalam kakak ofismate merangkap housemate belanja budak perempuan lesung pipit makan aiskrim, ngiahaha!

budak perempuan lesung pipit tak suka makan aiskrim. serious! cop cop cop! tipu semata2., siapa tak suka. makan aiskrim. maka ditemani kakak ofismate marangkap housemate, budak perempuan lesung pipit pun dengan rakusnya menikmati aiskrim yang free kononnye tersebut.

tapi tapi tapi budak perempuan lesung pipit tak berapa suke sesuatu kalau makan aiskrim, lagi2 kalau stok ala-ala cornetto. tahu tak cekelat yang ade pada 'ngap'an (gigitan) terakhir tu? cekelat tu amat tak besh untuk dimakan. serious =__+||




tapi tak perasan pulak dikala sedang menikmati aiskrim pun ade peminat rakam senyap2., lalala :-"








stickynote: yeah! design packaging muffin choc dah siap! test print pliz ;)
p/s: err jap! bole saye tahu wordless wednesday berasal dari mane?? siapa yang buat bende nih @___@



4 comments:

  1. eh tak la chuu... coklat yg kat ujung eskem tu la yg sedap! berebut2 dgn adik bradik nak mkn part yg tu.. nyum2..coklat dia pekat! :)

    btw, tak tau la WW tu dtg dri mane.. shira maen buat aje. ngeh! :D

    --> wordless wednesday #2 :AWAS!! Domo-kun sedang memusnahkan sebuah bandaraya.

    ReplyDelete
  2. yaa.. x sopan btl yg ketawa tu kan.. hehehe

    ReplyDelete
  3. @shira: kalau cmtu chuu makan eskem yang last uh bagi kat shira larh hahaha


    @eton: sopan., memang sopan muwahaha :D

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.