Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, May 12, 2011

just another sketch muwahaha :D

Wiwiiii ^^~ aku tengok orang buat header baru pon keluar 1 post entry. nak gak lah, hakhak. dah banyak kali tuka header tapi semua masti sekejap je sebab lebih selesa pakai header yang lame ni., tapi tengok lama2 pon aku sendiri boleh muntah darah xD



sebenarnye header baru ni nak edit lagi tapi err., nanti2 la kot, simple dis time tapi yang penting mesti ade onigiri, ape motif pon aku x tahu wakaka. tapi still sampai sekarang hajat untuk ada flash header masih belum tercapai, cobaan pertama dah kantoi >_<" banyak bebenor tapi kau, GRRRR~

Now let see how long header yang ni pulak boleh bertahan (o^0^o)


sticky note: betol ke aku ni nak praktikal next week., cam xde rank je nak pegy -__-"
p/s: hepi 1st year annvsary cek rumput, auww xP

11 comments:

  1. WAH CANTEK2. KIUT JER NGN BENTOK2 SUSHI TU

    ReplyDelete
  2. wow,,,,very2 the kawai,,,owh,,nano pon nk wat header yg flash punye jugak,,,tp,,,msih blom trcapai,,,eheheh

    ReplyDelete
  3. @ferra: onigiri :D

    @zaaid: mesti! kahkah sila lempang laju2 xD

    @nano: bole je klu nak buat nano. asah blek skill buat flash, sy da berkarat :P

    ReplyDelete
  4. xd yg lame xd yg baru... ngeh3

    ReplyDelete
  5. chuu mmg peminat sushi eh..
    *tak sure nama apa benda alah tu.. yg makanan jepun tu*

    ReplyDelete
  6. chuu ! cantek cantek header yg baru tu.. hee.. ade onigiri ! bile lah chuu nk blnje erk :)

    ReplyDelete
  7. @dhiya: chuu pom sukeee :P

    @funna: haha., ok2., trying :D

    @ct: aritu knape tah., otomatic blogger tuka kpd header lame =,=

    @mirra: xde r minat mane pom ekceli., mybe sbb b4 ni da pki icon tuh, rase cam trademark laks. bole x mcm tu :P

    @jely: jeely la lanje chuu., heheh xD

    ReplyDelete
  8. ko tukar la 100 kali skali pon, yg penting onigiri mesti ade! hahahaa

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.