Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, May 5, 2011

entry yang sepatutnye aku post semalam dan tinggal klik publish: terhenti di tengah jalan. *panjang tajok kau!

AMARAN: patutnye entry ni aku publish semalam. motif., SECRET! >___<

.....

kurang dari 24jam aku akan keluar, keluar dari pulau nih muwahaha :D tadi baru je langsaikan paper psychology. gosh! payah bole tak -___-" anyway, dah 3 ke 4 bulan ntah x balik rumah, tak sabar tahu? dah la musim durian baru2 ni x merasa pon, grr

misi terakhir, aku kena tinggalkan buah tangan untuk dekan yang tercinta. buku yang pasal Little India tu dah siap, excited sangat!

coffee table book tahu? kalau tak tahu sila buat2 tahu dan rajinkan diri untuk bertanya pada encik google :P


































tapi overall rase puas hati, berbaloi la dengan kos printing+finishing semua yang mencapai ratusan ringgit (ces! nak gempak je). dan sebagai seorang pelajar yg agak kekeringan, serious RABAK poket, aiyark!!

sticky note: kejadah, bole plak aku postpone2 entry :D tapi ekceli skarang ni da dekat rumah!! weee~ see u next sem ^^~

7 comments:

  1. nano dah kat home ni,,,,suke2

    ReplyDelete
  2. @zacky: sila like haha

    @nano: waa., tahniah bebeh :D

    @azam: chowrasta kao really the awesome ahakz!

    ReplyDelete
  3. ratusan ringgit?? =_=


    best la dah kat umah.. :)

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.