Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, October 23, 2010

aku dan dot dot dot..


Dikala saat ini sekalian alam dan isinya nyenyak diulit mimpi-mimpi indah, walau pun terkala ade juga kiranye manusia yang masih teguh dek penyakit insomnia yang melanda diri.,adoii@_@ aku tetap jua..kalau diikutkan mata yang semakin me'layu'kan dirinya, haishhh dah lame aku campakkan diri aku ke lembah tempatku beradu., alahaii~

naik parkinson jugaklah tangan saye ni ngadap drawing~ guna teknik dotting pulak tu.. layan jer~

dot
dot
dot
dot
dot
dot
&
dot
dot
..

satu demi satu- at last, dapat jugak menarik nafas lega.. eh silap, menarik selimut sebenarnya..haha^^ satisfaction! ZZzzz~
MySpace


keroje yang bule bikin tangan parkinson hahaxx -
drawing menggunakan teknik dotting | dotted drawing menggunakan media pen



ni dia punye real image



detailing



sticky note --> coming up next; crosshatch drawing-i'm looking forward, peace^^v


9 comments:

  1. alaa, kak nesa buat msti lg lawa.,
    kan ade yg pakar--> miss nan0.,hee~

    ReplyDelete
  2. tengs :)
    x sure la pulak sbb x penah lukis gamba potret huhu~

    ReplyDelete
  3. perghh.. ni mmng betol leh parkinson.hehe. But, nice!

    ReplyDelete
  4. @nabil_potter: tgk laa klu ade kelapangan., ;)

    @ antzgirl: parkinson xpe., bule beli tgn baru huahua~

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.