Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Sunday, June 2, 2013

Tribute Buat Izzue Islam

A tribute untuk Izzue Islam (Walaupun beliau langsung tak kenal aku haha) Pagi tadi aku chatting dengan blogger Tun a.k.a classmate aku masa kat USM. Tun cakap Izzue Islam dah kawin. FULLSTOP.
Sumber: sini
OK. cerita pasal Izzue ni bermula masa aku praktikal sama-sama dengan Tun. Time tu kami follow cerita Cita&Cinta dan Izzue Islam antara pelakonnya. Dan bagi sesiapa yang tak kenal, Izzue merupakan salah seorang anggota Kumpulan Forteen. Dari situ aku dan Tun masing-masing dah jatuh hati dengan ketampanan beliau la kononnye..ececeyh (¬‿¬)

Nak dijadikan cerita, time-time tengah takde kerja maka aku terpost satu entry bertajuk 'Kekasih Izzue Islam' dan sampai sekarang entry tu menjadi top post untuk blog Chuu Muqhlis. Sebenarnya takde apapun yang aku sampaikan dalam entry tu, lebih kepada meraban semata-mata. Mungkin just sebab ramai orang nak tahu siapa kekasih Izzue Islam..KOT (≧◡≦)


Tengok la, pageview aku dah la memang sikit. Dan Izzue Islam merupakan penyumbang terbesar dalam blog yang kerdil nih. Oh ya, blog Encik Pablo pun antara penyumbang juga nampaknya. 


Statement Tun tak boleh blah!
Apa pun Selamat Pengantin Baru buat Izzue Islam :D



19 comments:

  1. pernah tengok dia dalam bunga merah punya. lagi suka dia nampak berjambang and all. bila keluar dalam SSID,

    "whaaaat, lainnya muka dia bila dah cukur"

    ReplyDelete
  2. dia ni sorang je la tak muka gay dan alhamdulillah kawen jugak..kalau dia de misai ngn janggut smart..yang lain geng forteen tu muka takleh blah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. err.. ko nak cakap yg lain gay la nih? haha

      Delete
  3. pehhhhhhhhhhhhhhhhhh pageview kau chuuuu

    ReplyDelete
  4. tajuk hot tu.. huhuhu.. ramai yg frust bila izzue kawen. chicna tak.. -_-

    ReplyDelete
  5. muka dan cara cakap dia macam rosyam sikit.cuma lebih puteh dan rambut lurus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pulak. rosyam macho lg haha, bg aku la ..

      Delete
  6. kenapa aku tak kenal pun mamat ni ek?

    ReplyDelete
  7. aku meroyan 5mnit masa dy nikah tu . hik hok ~

    ReplyDelete
  8. Aku baru2 ni je kenal Izzue Islam tu. Lagi baru aku tau yg dea baru je 23 rupanya. Gila budak lagi! Dan yg lebih terbaru aku tau wife dea 31. Untunglahhh wife dea. Hehehe :P

    ReplyDelete
  9. dulu aku tk minat.. skrg jd mint lak.. kehkeh..

    ReplyDelete
  10. wow bercinta dgn org tua????????? nak tips wifey izzue! ;p

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.