Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, May 6, 2013

Ketam Goreng Tepung


Aku godek blog nih tak jalan jugak. 
Entah coding mana aku usik hari tu. 
Tukar templete sume aku dah buat tapi haram
Degil dia, masyaallah. 

Aku apply cuti untuk hari isnin (harini). 
Heaven duk kampung. 
Dakwat kekal di jari pun dah kian lutur. 
Tak nak balik Bangi. Boleh?


25 comments:

  1. nak duduk terus kat kampung pun boleh.... boleh blah!

    ReplyDelete
  2. Salam chuu.

    Apa la yang ko terusik tu chuu..terus jadi satu column je skrg suma,huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..aku buat 2 kolum pn..sidebar tu akn dok kt bwh. Last2 aku tpaksa buat 1 kolum je nk bg center. Makin aku usik makin x center otak aku dbuatnye

      Delete
    2. hahaha, tergelak ak ayat last ko. Takpalah, asal bleh scroll up-down pun dah ok.

      Delete
  3. Duk kg best sb leh malas2 hahaha btw kucen minskin tu rahan sejuk and x suka panas ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bermalas-malasan tu lah motif utamanye..huhu

      Btw..minskin tu unik!

      Delete
  4. err, mana ketamnya? =.='

    p/s: blog ni rasa lain macam... header tu aku ada nampak kesan kedutan kertas. stail!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ketamnye hanye ada dlm angan2 aku ekeke.

      Texture ketas tu mmg skali pakej dgn templete dn sbenarnye aku x bape bkenan dgn corak ketas tu.. haha

      Delete
  5. ingat ada gambar ketam tadi..... nakal chuuu ni.. deno gigit nanti... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. deno nakal betul nk gigit2 org pulak :D

      Delete
  6. aku tengok ok je chuu..bak ketam seko..

    ReplyDelete
  7. same la kita..isnin amik cuti pastu terus rasa nak benti keje haha

    ReplyDelete
  8. better tutup blog ni buat blog baru?kakakakakakaka... #larikkkkkkkkk

    ReplyDelete
  9. apa yang terjadi kat blog ni sebenarnya??? lama saya tak singgah.. apa khabar.. :)

    ReplyDelete
  10. ketam!

    ooo ni ke???

    lapaaa la pulak...

    ReplyDelete
  11. errr...daripada aritu aku dah mintak email dgn password..bak la..biar aku repair..hahaha

    p/s: kecikkkkkkkkkk jer aku tengok ketam tu..grrrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat sini takde ketam dakwat kekal ye. sekian :|

      Delete
  12. melalak itu indah.. lebih indah jika lalakan itu ter'buku'...hahaha. ko taknak order ker? order ler..

    ReplyDelete
  13. stakat ni belum terfikir lagi untuk bukukn blog nih hehe.

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.