Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, March 19, 2011

fe-45: aku dipermainkankah?


kamera olympus FE45 aku dah lame melingkup,
ade la lebih kurang 2 bulan terperok dalam laci depan aku ni,



petang tadi merempit dengan sarah
temankan dia ambil kamera kat Persiaran Gurney
baru lepas repair katanya
so, niat dalam hati boleh la bawak olympus ni sekali
tengok2 ape yang rosak. (kalau2 boleh repair gak)
tak sempat nk belek2, keluarkan dari laci dan teros chow

*rushing sebab time tu dah nk hujan.

yang aku peliks.,
bila sampai kat tangan apek kat kedai tu
olympus FE45 yg aku beli lebih setahun ni sehat walafiat jek
(aku tak bawak beteri, pinjam bateri apek uh)
pakej aku sendiri test snap gambar
sehat pulak dia, sabo je la -____-"




tapi tapi tapi....
sampai uma, aku test semula..
haram same jek, x ley snap gak grr
even aku pakai bateri baru keluar dari kotak!

tapi sebab olympus nih melingkup la aku dapat rase D3100
biasiswa FAMA ngee :D
dan tak sangka secepat ni :')  -->
entry: ngee nak! 

sticky note: pelowk ciom kamu hari2 xD
p/s: FAMA (father and mother) hik hik :P


9 comments:

  1. kan ada hikmah tu.. dapat D3100 sebijik... hehe :D

    ReplyDelete
  2. dia nak kat tgn apek tu kot.. kekeke

    ReplyDelete
  3. @amirrah: kamera compact mudah dibawa. (manusia x penah nk bersyukur adoii -__-")

    ReplyDelete
  4. @diamuslima: nk kena kerat tgn apek bwk balik :D

    ReplyDelete
  5. chuu,,nano otw nk pegang baby nikon tuh,,,doa2 ea

    ReplyDelete
  6. ehhh.kes pelik ni..hehe.
    tp xpe la da dpt dslr ;D

    ReplyDelete
  7. wow!!itu la hikamh nama nye..yg tu rosak de peganti yg lebih powerful lak tu..great~

    ReplyDelete
  8. uiiiisshhh..bahaya kalau ko buat buat pengsan.kang dorg jalan je terus...

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.